Souhrn recenzí F1 2021
F1 2021 Novinka Souhrn recenzí F1 2021

Souhrn recenzí F1 2021

Martin Pritula

Martin Pritula

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si nový díl oblíbené závodní série odnáší v zahraničí?

Reklama

Již tento pátek (pro majitele nejdražší edice hry dnes) vychází nový díl oblíbené závodní simulace Formule 1 pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Na naší recenzi samozřejmě pracujeme, ale mezitím nabízíme alespoň souhrn verdiktů zahraničních recenzentů.

Souhrn recenzí F1 2021

Worth Playing

Nová hra zásadně vylepšila mnoho mechanik a přinesla nové režimy, jako je Braking Point a režim kariéry pro dva hráče, což doplňuje povedenou závodní hru o novou porci zábavy. Titul si užije stejně dobře fanoušek F1 jako někdo, kdo do tohoto sportu teprve vstupuje. Já jsem se zkrátka u hry skvěle bavil, kdykoli jsem ji na pár kol zapnul.

94 %

IGN Italia

F1 2021 je vrcholem posledních tří ročníků. Hratelnost je propracovaná na jedničku a nové herní režimy jsou solidní, působivé a zábavné.

92 %

PC Gamer

Další vynikající simulace Formule 1, která je nyní doplněna i příjemným příběhovým režimem.

91 %

Atomix

F1 2021 je mimořádně komplexní titul, který by si fanoušci závodů měli rozhodně vyzkoušet. Veteráni se budou cítit jako doma, zatímco nováčci by se díky všem možnostem přístupnosti neměli mechanik příliš obávat.

85 %

Stevior

Ať už jste fanouškem Formule 1, zarytým nadšencem simulátorů, nebo jen příležitostným hráčem závodních her, jen těžko si F1 2021 můžete nechat ujít. V letošním díle si každý najde něco pro sebe a já už se nemůžu dočkat, až se ještě letos vrhnu na další tratě.

85 %

Jeuxvideo

Série F1 od Codemasters dokázala při svém prvním vydání pro novou generaci opravdu nabídnout obsah na úrovni.

80 %

Shacknews

Tento díl je v podstatě jen vylepšená verze loňského vydáni s lepší vizuální prezentací díky silnějšímu hardwaru, který nabízí nejnovější generace konzolí. Nový příběhový režim Braking Point zde hraje prim, ale bohužel se nedokázal vyhnout chybám jiných příběhových režimů, které jsme již mohli spatřit například v sérii Madden.

80 %

PCGamesN

Řízení formulí je zrovna tak působivé, jako sport samotný. Navzdory některým problémům za koupi tento ročník, zejména díky modelu řízeni, rozhodně stojí.

80 %

Hru si můžete ve verzích pro všechny dostupné platformy předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama