Souhrn recenzí hry Aliens: Dark Descent
Aliens: Dark Descent Novinka Souhrn recenzí hry Aliens: Dark Descent

Souhrn recenzí hry Aliens: Dark Descent

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Právě dnes se na PC a konzole současné i minulé generace s výjimkou Nintenda Switch podívala nová real-time strategie Aliens: Dark Descent od vývojářů ze studia Tindalos Interactive.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Na to se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí hry Aliens: Dark Descent

Worth Playing

Jsem v šoku z toho, jak dobrá hra Aliens: Dark Descent nakonec je. Od chvíle, kdy jsem ji spustil, jsem ji nedokázal odložit. Je zřejmé, že hra respektuje sérii Aliens a navíc využívá její prvky způsobem, který prospívá hratelnosti. Z celé historie her této série se jen tři hry vymykají tím, jak jsou mimořádně dobré, přičemž Aliens: Dark Descent je jednou z nich.

94 %

God is a Geek

Aliens: Dark Descent je jednou z nejpoutavějších a nejzajímavějších taktických stříleček, jakou jsem kdy hrál, a důstojným nástupcem mistrovského díla Jamese Camerona.

90 %

But Why Tho?

Aliens: Dark Descent je zábavná real-time strategie, která dokáže být napínavá i uspokojivá zároveň. Není to dokonalá hra a její smyčka místy působí poněkud repetitivně, ale to mi nebránilo v tom, abych si užíval každou její vteřinu.

85 %

GameSpew

Dá se říct, že na nás hra Aliens: Dark Descent udělala velký dojem. Vývojáři z Tindalos Interactive jsou očividně fanoušky série a je vidět, že do tohoto titulu vložili mnoho práce. Kromě poutavé hratelnosti nás hned od začátku zaujal příběh, kterému napomáhá i vynikající herecké obsazení. Jediným zklamáním pro někoho může být absence multiplayeru, ale tomu odpovídá i cenovka. Pokud jste fanoušky Vetřelce a toužíte po nějakém vzrušení pro jednoho hráče, stojí za to si tuto hru pořídit - a to i v případě, že si se strategickými hrami v reálném čase obvykle příliš nezadáte.

80 %

Hobby Consolas

Aliens: Dark Descent is a notable tactical action game similar to XCOM, respectful of the Alien universe, and which knows how to innovate in certain aspects. It is a love letter to the fans, which can also convince lovers of the genre, although with somewhat unfair difficulty peaks and with graphics and mechanics that need to be improved.

78 %

SpazioGames

Aliens Dark Descent je dobrá strategie v reálném čase zasazená do světa Vetřelců a opatřená několika zajímavými nápady, které lze jen těžko opomenout, jako je například funkce trvalé smrti. Nebude to další XCOM, ale přesto je to docela příjemná RTS.

70 %

Eurogamer

Aliens: Dark Descent je sice občas krkolomná, ale vcelku inspirativní filmová adaptace a napínavá real-time strategie.

60 %

TheGamer

Dark Descent je generický klon XCOMu s několika krátkými momenty poutavé real-time strategie. Hororové prvky nejsou dostatečně využity a působí zcela nepatřičně, protože vás tlačí stále více do akce. Hudba je adrenalinová a zjevně navržená tak, aby doplňovala přestřelky, vojáci křičí "LET'S GO TEAM" při každém vašem pohybu a xenomorfy je snazší postřílet, než aby se jim vyhnuli. Přimíchejte do toho hromadu problémů s výkonem a slabé herní mechaniky a vyjde vám další neuspokojivý příspěvek do katalogu her z tohoto světa.

30 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama