Souhrn recenzí hry Death Stranding: Directors Cut
Novinka Souhrn recenzí hry Death Stranding: Directors Cut

Souhrn recenzí hry Death Stranding: Directors Cut

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy PlayStation PlayStation 5

Jaké známky si rozšířená verze hry odnáší v zahraničí?

Reklama

Již zítra vychází Director´s Cut verze hry Death Stranding, která graficky vylepšuje a zároveň obsahově obohacuje původní hru.

Naší recenzi si můžete přečíst zde, zatímco níže se můžete podívat na souhrn verdiktů ze zahraničí.

Souhrn recenzí hry Death Stranding: Directors Cut

But Why Tho?

Death Stranding: Director's Cut je hra, ve které se děje spoustu věcí. Lze ji snadno doporučit každému, kdo hledá kreativní a příjemný zážitek. Jedinou otázkou pro ty, kteří hráli původní verzi je, zda si svůj první výlet skrze Kojimův geniální výtvor užili, či nikoliv. Pokud ano, nebo pokud se Death Stranding chystáte spustit poprvé, rozhodně si zamilujete každou sekundu nového vydání hry.

100 %

Screen Rant

Director's Cut je definitivní verzí mistrovského díla od studia Kojima Productions. Přináší neuvěřitelně výstižný příběh s větším množstvím obsahu než kdykoli předtím, který si nyní můžete ještě více vychutnat díky ovladači DualSense a konzoli PlayStation 5.

100 %

God is a Geek

Death Stranding: Director's Cut je skvělá hra, která přináší spoustu nových věcí, jež skutečně zlepšují celkový zážitek.

95 %

CGMagazine

Death Stranding: Director's Cut je nejlepší verzí této hry a stojí za to, aby si ji vyzkoušeli i ti, kteří to na jiných platformách nestihli.

90 %

WellPlayed

Death Stranding: Director's Cut je vizuální a technický zázrak, který přináší řadu prvků, které sice nejsou nezbytné, ale rozhodně přispívají k celkovému zážitku.

90 %

Twinfinite

Death Stranding Director's Cut i nadále ohromuje svou nebojácnou oddaností k výplňovým úkolům (fetch questům) a opět nezmění váš názor, pokud vám původní hra nesedla. Pokud jste si však původní hru zamilovali, Director's Cut tento původní zážitek ještě vylepší a obohatí.

90 %

Wccftech

Death Stranding Director's Cut je zřejmě nejlepší verzi hry, ale nepůsobí jako ona finální verze, kterou bychom od samotného Kodjimy očekávali. Spíše se jedná jen o soubor drobných vylepšení, která dělají hru lepší, než kdykoliv předtím.

86 %

Attack of the Fanboy

Po příběhové stránce se dalo udělat víc, ale i tak je Death Stranding: Director's Cut na PS5 solidním zážitkem.

80 %

IGN

Dlouhý seznam drobných vylepšení dělá z Director's Cut pro PS5 nejbohatší a nejpřístupnější verzi hry Death Stranding a jde zřejmě o nejlepší způsob, jak si hru užít. Nicméně tím, že nám dává k dispozici nové a mocné nástroje pro přesun nákladu, které nám umožňují vzdát se silně zatěžujících výšlapů ve prospěch chůze cestou nejmenšího odporu, snižuje frustraci na úkor jakéhokoli pocitu těžce vydobytého uspokojení. Možná se tomu říká "Director's Cut", ale mám pocit, že v dobrém i zlém se originál pro PS4 možná více podobá režisérské vizi.

70 %

Player 2

Při spuštění Death Stranding: Director´s Cut jsem očekával podivný, ale zato záživný zážitek. Příběh, vizuální stránka a svět jsou docela dobré a na skvělé úrovni. Monotónnost jejího herního jádra ve mně ale zanedlouho vyvolala pocit, že spíše než o hru se jedná o práci, která mě příliš nebaví.

58 %

Comicbook

Nelze popřít skutečnost, že Death Stranding: Director´s Cut je technologický skvost. Hra je neuvěřitelně pohlcující a využívá všechny nové možnosti systému PlayStation 5. Pokud vás napoprvé zklamala těžkopádná hratelnost Death Stranding, Director's Cut si vás nezíská. Pokud vás ale Kojimovo vyprávění příběhu zaujalo, bude to upgrade, který se vyplatí.

50 %

Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone, kde získáte i tématický zápisník jako dárek.

Souhrn recenzí hry Death Stranding: Directors Cut
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama