Souhrn recenzí hry Elden Ring
Elden Ring Novinka Souhrn recenzí hry Elden Ring

Souhrn recenzí hry Elden Ring

Martin Pritula

Martin Pritula

62
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si nejnovější počin od FromSoftware odnáší v zahraničí?

Reklama

Pakliže jste si dnes přečetli naší průběžnou recenzi na novinku od proslulého japonského studia From Software, jistě vám neuniklo, že se jedná o naprosto výjimečný titul, který lze snadno označit za vůbec nejlepší hru tohoto žánru.

Jaké známky si ale Elden Ring odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Elden Ring
Souhrn recenzí hry Elden Ring

VGC

Elden Ring je fantastická hra, která je stále schopna způsobit tu neuvěřitelnou slast poté, co se vám po hodinách pokusů konečně podaří skolit vašeho nepřítele. Fanoušci žánru s vydáním Elden Ring získávají v podstatě vše, co si kdy mohli přát.

100 %

GAMINGbible

Elden Ring je neustále překvapující dobrodružství, které posunulo osvědčenou formuli společnosti FromSoftware do nových výšin. Je to jedna z nejlepších videoher posledního desetiletí a naprosto zásadní vydání, které předznamenává skutečně silný rok pro všechny hráče.

100 %

TheGamer

Společnost FromSoftware sice nepřepisuje pravidla tohoto média, ale boří své vlastní principy a zároveň je rekonstruuje do soudržného celku, který překonává vše, co mu předcházelo. The Lands Between vás zve k prozkoumávání světa s nebývalou mírou svobody a nabízí moře zdánlivě nepokořitelných výzev a citlivě vystavěných příběhů, kterým je vždy radost se oddávat. Jedná se bezpochyby o jednu z nejlepších her poslední doby.

100 %

GamesRadar+

Elden Ring je zdokonalením a zároveň evolucí formule Dark Souls, která představuje rozsáhlý svět, jenž je stejně nepřátelský jako lákavý. Navzdory občasným přehnanostem nebylo utrpení nikdy tak zábavné, jako tady.

100 %

Screen Rant

Elden Ring je přesně takový, jaký ho fanoušci chtějí mít, a velmi pravděpodobně se stane nejoblíbenějším titulem společnosti From Software.

100 %

Destructoid

Elden Ring je jedna z nejúžasnějších a nejotevřenějších her, kterou jsem za poslední roky hrál.

100 %

Gamer

Elden Ring je vyvrcholením všeho, co série Dark Souls nabídla předtím, spojené se svěžím pojetím žánru otevřeného světa, který vás nenechá vydechnout. Zároveň jde o hru s minimem nudných sekvencí nebo repetitivních úkolů. Navzdory několika porodním bolestem a skutečné zábavě začínající po několika úvodních hodinách je Elden Ring tím, čím by se každá hra v tomto žánru měla snažit být: náročným a tajemným dobrodružstvím, které nepřestává udivovat a ve kterém je každá hodina ještě zábavnější než ta předchozí.

100 %

God is a Geek

Hluboký, rozsáhlý a dobrodružstvím napěchovaný otevřený svět hry Elden Ring se nedá označit ničím jiným než mistrovským dílem.

100 %

COQconnected

Elden Ring je obdivuhodný počin. Je to souhrn známých mechanik, ale zároveň i odvážný krok vpřed, který spojuje ty nejlepší a nejefektivnější ideje společnosti FromSoftware s neskonale poutavým otevřeným světem. Jeho souboje jsou nejpropracovanější ze všech titulů studia, jsou náročné, ale zároveň přístupné novým hráčům. Elden Ring obsahuje neuvěřitelné množství kvalitního obsahu. A co je ještě důležitější, nabízí podmanivý a vybroušený zážitek plný nebezpečí a krásy.

98 %

Press Start Australia

V době, kdy žánr open world her začíná opět stagnovat vyniká Elden Ring nejen jako ten vůbec nejlepší počin v síni slávy studia From Software, ale též jako RPG s otevřeným světem jako takové. Jde o vůbec nejambicióznější hru studia, která dozajista zanechá trvalou stopu na celém herním průmyslu.

95 %

GamePro

Společnost FromSoftware překonala sama sebe a vytvořila velkolepé akční dílo, které je z hlediska designu otevřeného světa naprosto jedinečné.

94 %

Eurogamer Italy

Obrovský svět, který je vždy zábavný, umělecká a příběhová soudržnost tak silná, že připomíná Lordran, obrovské množství obsahu, který je naprosto ohromující, téměř dokonalé provedení... To vše dělá z Elden Ring nejlepší ten výsledek, jakého je možné v rámci "soulsborne" formule dosáhnout.

Inverse

Tohle není jen Dark Souls s otevřeným světem. Místo toho vývojářské studio FromSoftware vplétá svou známou formuli do ohromného prostředí tak zručně, že se můžeme jen divit, jak jsme mohli Dark Souls hrát s původním rozvržením herního světa.

90 %

Elden Ring vychází tento pátek na platformy PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series. Přesný čas vydání naleznete zde.

Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama