Souhrn recenzí hry F1 22
F1 2022 Novinka Souhrn recenzí hry F1 22

Souhrn recenzí hry F1 22

Martin Pritula

Martin Pritula

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si nový ročník F1 odnáší ze zahraničí?

Reklama

Další rok, další ročník formulových závodů od vývojářů ze studia Codemasters.

F1 22 je dostupná pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Na to se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí hry F1 22

GamersRD

F1 22 představuje další krok vpřed a překonává vše, co jsme viděli v předchozí hře, vylepšuje grafickou stránku a přináší nové režimy, které zlepšují zážitek. Společnosti Codemasters a EA Sports do této hry vložily jen to nejlepší. Mohu říci, že F1 22 je jednou z nejlepších závodních her, které byly letos vydány.

100 %

Hardcore Gamer

To, co dělá F1 22 skvělou, jsou četná vylepšení základních technických aspektů. Nová auta vypadají a zní úžasně, hra je naprosto plynulá a nová fyzika a vozy budou alespoň ze začátku představovat výzvu i pro naprosté profesionály. Supervozy na Pirelli Hot Laps jsou zábavné, ale předpokládám, že licenční problémy zabránily Codemasters v jejich hlubší implementaci do hry. Nové přídavky představují jen drobná vylepšení a ne vždy působí zrovna vychytaně. Musím ale Codemasters pochválit za to, že zkusili do hry přidat několik novinek, i když celkově se zde hrálo na jistotu. Ve výsledku je ale vždy nejdůležitější to, co se děje na trati, přičemž v tomto ohledu přináší F1 22 to nejlepší, co kdy série nabídla.

90 %

GameSpew

Pro fanoušky Formule 1 je snadnější než kdy jindy doporučit F1 22. Došlo zde k významným změnám, které hru nejen aktualizují, ale i rozšiřují a činí ji poutavější a zábavnější. Jediným skutečným zklamáním je F1 Life, který působí jako v zásadě dobrý nápad, jen byl velmi špatně provedený. Pro některé bude samozřejmě zklamáním i absence příběhového režimu. Pravdou však je, že F1 22 dělá pár kroků vpřed a zároveň také několik vzad. Skvělou zprávou nakonec ale je, že v oblasti hratelnosti a úžasného kariérního režimu je hra stále na vrcholu.

90 %

The Games Machine

F1 22 se podařilo vylepšit loňskou hru tím, že se její jízdní model vyvinul na základě nových regulací Formule 1. Bohužel se tak stalo na úkor množství obsahu přítomného v této iteraci. Dalo by se tak říct, že novinka uvízla tak někde na půl cesty.

82 %

GamingBolt

I přes zbytečný F1 Life a několik podivných chyb si F1 22 zachovává své silné základy a zároveň zpřísňuje závodění a do toho nabízí ještě více možností.

80 %

Everyeye

Codemasters odvedli dobrou práci při reprodukování změny předpisů, která způsobila revoluci ve světě F1. F1 22 je zábavná hra, která je působivá na pohled a vyniká nadprůměrnou umělou inteligencí a jízdním modelem, který dokonale vystihuje koncept simcade.

80 %

Power Unlimited

Série F1 se začíná stále více podobat hře FIFA. Jasné barvy, moderní hudba a první obrysy toho, co by se brzy mohlo stát alternativou Ultimate Teamu série FIFA. Letos to ještě Codemasters odpustím, ale do příště se musí proti těm mikrotransakčním nesmyslům od EA postavit.

76 %

Screen Rant

Ačkoli má F1 22 do dravých monetizačních modelů daleko, pro tuto sérii je jejich přítomnost stále zklamáním. V takto skvělé hře to působí přinejmenším nepatřičně.

70 %

Guardian

F1 22 je technicky úžasná, a to by ji mělo v kombinaci s možností řídit letošní vozy na letošních tratích učinit pro fanoušky Formule 1 neodolatelnou. Pokud se jim ovšem podaří ignorovat nehorázný F1 Life.

60 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama