Souhrn recenzí hry King Arthur: Knight's Tale
King Arthur: Knight's Tale Novinka Souhrn recenzí hry King Arthur: Knight's Tale

Souhrn recenzí hry King Arthur: Knight's Tale

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Studio NeocoreGames vydalo pro PC již v minulém týdnu nové tahové RPG ze světa krále Artuše.

Jak ale hra uspěla u zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry King Arthur: Knight's Tale

Wccftech

Navzdory několika nedostatkům je King Arthur: Knight's Tale jednou z nejlepších strategických RPG her, které jsem kdy hrál. Zatímco aspekty SRPG jsou opravdu skvělé, toto alternativní pojetí artušovského příběhu vás dokáže zaujmout především svými postavami a příběhy.

90 %

God is a Geek

Kromě několika nedostatků tu a tam, je King Arthur: Knight's Tale ponuré a přesvědčivé zpracování legendy o Kamelotu.

85 %

Softpedia

King Arthur: Knight's Tale je jasným odklonem od titulů o králi Artušovi, kterými je společnost NeocoreGames známá. Nejen nové prostředí, ale také bojové mechanismy a aspekt správy vaší základny činí hru velmi poutavou. Ačkoli jsem doufal, že Král Artuš: Knight's Tale bude něco jiného, než na co jsme zvyklí, rozhodně jsem nečekal, že bude hra natolik povedená. Pokud jste fanoušky tahových strategií a máte rádi poutavý, ale zároveň temný příběh, nemohu vám Krále Artuše nedoporučit. Je to výjimečná hra.

85 %

Gamers Heroes

King Arthur: Knight's Tale se může pochlubit hlubokým a poutavým soubojovým systémem, který je stejně uspokojivý jako nemilosrdný. Hra je hodnotným dobrodružstvím do artušovské legendy a fantastickým vstupem do oblasti taktických RPG, který bohužel v pozdější části hry začíná trpět technickými problémy. Hra zkrátka ještě není úplně hotová.

85 %

Everyeye

Při hraní nového titulu od NeocoreGames jsme měli smíšené pocity. Jestliže po taktické stránce může produkt nabídnout náročnou výzvu i pro ty nejnáročnější hráče, některé volby v herních mechanismech se zdají být ne zcela cílené. Péče vývojářů o každý aspekt hry je patrná od prvních minut a ambice vývojářského týmu, který chce vytvořit epický příběh plný bitev a magie, dělají z King Arthur: Knight's Tale dílo s opravdu velkými ambicemi. Nelze si však nevšimnout nedostatku rozmanitosti v některých oblastech. Každopádně možnost rozvíjet děj plný postav a událostí několika způsoby dává titulu slušnou míru znovuhratelnosti a obsahu, který určitě uspokojí fanoušky žánru.

75 %

MGG

S novým králem Artušem nabízí studio NeocoreGames taktickou tahovou hru s náročnými souboji a postupem inspirovaným RPG. Její vzrušující prostředí (směs temné fantasy a artušovské legendy) umožňuje vyprávět několik epických, temných a dramatických příběhů.

70 %

Screen Rant

King Arthur: Knight's Tale je solidní tahová akce, ale hráči by si měli uvědomit, že kvůli absenci funkce opakování misí a značnému množství zlata, které je potřeba k tomu, aby bylo možné léčit více členů party, trvá nějakou dobu, než se dostanete na vyšší level. Fanoušky žánru hra nejspíše potěší, ale nováčci by možná kvůli zdlouhavosti postupu měli raději hledat jinde.

60 %

NME

King Arthur: Knight's Tale obstál díky slušným taktickým soubojům. Výtvarné a grafické zpracování však poněkud trpí.

60 %

Hru si můžete zakoupit ve službě Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama