Souhrn recenzí hry Need for Speed Unbound
Novinka Souhrn recenzí hry Need for Speed Unbound

Souhrn recenzí hry Need for Speed Unbound

Martin Pritula

Martin Pritula

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Po více než tříleté odmlce vyšel na platformy PC, PS5 a Xbox Series nový díl oblíbené série Need for Speed od studia Criterion Games.

Jaké známky si Need for Speed Unbound odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Need for Speed Unbound

Digital Chumps

Need for Speed Unbound je to, co jsme všichni potřebovali. Ve světě plném simulátorů tu máme hru, která se nebojí říci: "Hej, já jsem tu opravdu jen proto, abych vás zatraceně dobře bavila."

97 %

PlayStation Universe

Vizuálně úžasná hra Need for Speed Unbound s propracovaným jízdním modelem a velmi povedeným designem je bezpochyby nejlepší Need for Speed za poslední roky. Ačkoli příběhová kampaň pro jednoho hráče je z hlediska děje i obsahu o něco méně inspirativní, než by bylo třeba, Need for Speed Unbound přesto vytváří ohromně solidní základ pro vývoj série Need for Speed do budoucna. Těší nás, že lze novinku snadno doporučit fanouškům série i žánru pouličních závodů.

90 %

GamePro Germany

Need for Speed Unbound je zábavná závodní hra s komiksovým vizuálem, která je výzvou a motivací, ale trochu to přehání, především co se týče policie a příběhu.

83 %

GamingBolt

Need for Speed Unbound je jako závan čerstvého vzduchu. Arkádový styl závodění zaznamenal oproti svému předchůdci poměrně výrazné zlepšení a celkový styl z novinky rozhodně dělá jednu z nejunikátněji vypadajících závodních her.

80 %

TheGamer

Kromě jedinečného výtvarného stylu Need for Speed Unbound nijak nevynalézá kolo, ale to ani nepotřebuje. Tohle je Need for Speed, takže víte, pro co jste přišli - rychlé závody, honičky s policisty a ještě více aut, než kolik je vůbec třeba. Unbound je tím vším zabaleným do dosud nejstylovějšího dílu série.

80 %

4Players

S Unbound udělal Criterion velký krok správným směrem a přináší strhující akční závody spojené s napínavými policejními honičkami.

80 %

GamesRadar+

Need for Speed Unbound je skvělou ukázkou nové generace hardwaru. Criterion přinesl vysoce kvalitní, dechberoucí a rychlou pouliční závodní hru v otevřeném světě, která je technicky vynikající a přesto podivně povědomá.

80 %

Hobby Consolas

Need for Speed Unbound nevynalézá kolo, ale vylepšuje ho. Criterion Games se chtěli odlišit novým výtvarným stylem a podařilo se jim to. Nemáme před sebou nejlepší závodní hru roku, ale vidíme NFS, které chce ságu vrátit do nejvyšších kategorií. Zábavné, rychlé a zběsilé.

78 %

Video Chums

Need for Speed Unbound je zábavná závodní hra s několika novými typy závodů a neobvyklým, ale nepopiratelně atraktivním vizuálním stylem. Nijak zvlášť se však neodlišuje od ostatních závodních her, které jsou v současnosti k dispozici, a její příběhový režim může být docela omezující.

75 %

Vandal

Návrat Criterion Games k Need for Speed je krokem správným směrem, ale zároveň v něm narazíte na několik problémů, které jej staví daleko za titány jako Most Wanted a Hot Pursuit.

70 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama