Souhrn recenzí Judgment Remastered
Novinka Souhrn recenzí Judgment Remastered

Souhrn recenzí Judgment Remastered

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Jak dopadla vylepšená verze úspěšné detektivky?

Reklama

Právě dnes vychází remasterovaná edice hry Judgment pro PlayStation 5, Google Stadia a Xbox Series X/S. Co si o vylepšené verzi hry myslí zahraniční recenzenti? Inu, posuďte sami.

Souhrn recenzí Judgment Remastered

Hobby Consolas

Judgment je na konzoli PlayStation 5 ještě lepší. Tuto vynikající detektivku zasazenou do distriktu Kamurocho si nyní můžete vychutnat ve 4K rozlišení s 60FPS a s drobnými změnami miniher. Navíc tato edice obsahuje veškerá DLC.

90 %

Noisy Pixel

Judgment na konzolích nové generace poskytuje zcela nový zážitek díky úžasným vizuálním vylepšením. Byl jsem skutečně ještě více ponořen do světa a příběhu, než kdykoliv předtím. Pokud jste tuto hru ještě nehráli, udělejte si laskavost a zahrajte si tuto verzi. Na druhou stranu, pokud jste již hru hráli a chcete znovu pobíhat po Kamurochu jako detektiv Yagami, pak je tato verze vhodná i pro vás.

90 %

Attack of the Fanboy

Judgment je důkazem, že klasická formule Yakuzy funguje i s novými postavami. Opravdu doufám, že tyto postavy uvidíme opět v pokračování nebo budoucím spinoffu, zvláště pokud se vývojáři ještě trošku zaměří na vedlejší detektivní obsah.

80 %

GamingBolt

Obecně platí, že pokud již máte Judgment na PS4, je jeho remaster je těžké doporučit. Přeci jen nedostanete takřka nic nového a utrácet další peníze za téměř totožný zážitek nedává moc smysl. Pokud jste však Judgment nikdy předtím nehráli, pak jej můžeme jedině doporučit. Hra vypráví vynikající příběh, nabízí spoustu rozmanitého a zábavného obsahu a přináší extrémně vyladěný vzorec Yakuza her.

80 %

PlayStation Universe

Judgment je skvělý port původního PS4 titulu, ale kromě vylepšeného vizuálu a hry 60 FPS se celkový zážitek od toho, co již můžete znát příliš nezměnil. Jedná se o skvělou verzi hry pro nováčky, avšak ti, kteří hráli původní hru by si neměli dělat starost nad tím, že by snad byli o něco připraveni.

78 %

Judgment si ve verzích pro PS5 a Xbox Series X/S můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama