Souhrn recenzí NieR Replicant ver.1.22474487139...
Novinka Souhrn recenzí NieR Replicant ver.1.22474487139...

Souhrn recenzí NieR Replicant ver.1.22474487139...

Martin Pritula

Martin Pritula

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si přepracovaný NieR odnesl od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již dnes se na světlo světa podíval remake prequelu pro vynikající NieR Automata, kterým je NieR Replicant ver.1.22474487139... Na naší recenzi se můžete těšit v dohledné době, prozatím se však můžete podívat na souhrn recenzí ze zahraničí.

Souhrn recenzí NieR Replicant ver.1.22474487139...

TheGamer

Teprve když jsem dokončil NieR Replicant, pochopil jsem, že jsem dosud nikdy nebyl natolik spokojený s dosažením mnou zamýšleného konce hry. Opakované průchody hrou nepůsobily jako repetitivní dobrodružství, ale spíše jako smysluplná reflexe cyklu nenávisti, bolesti a traumatu. NieR Replicant je nejlepším titulem Yoko Tary, který byl vylepšen, aby odpovídal nynějším standardům –⁠ a díky tomu konečně nabízí působivou vizuální prezentaci pro příběh, který si ji vždy natolik zasloužil.

100 %

GameGrin

Zlepšení v každém ohledu. NieR Replicant je naprostý skvost. Zamilujete se do postav, světa a také do množství drobných detailů. Připravte se na další úchvatnou a emocionální jízdu od Yoko Tary.

95 %

IGN France

Pakliže jste hráli původní NieR, zjistíte, že byla novinka vylepšena na zcela novou úroveň. No a pokud jste Replicant doposud nehráli, je na čase prožít titul, který by si neměl žádný hráč nechat ujít.

90 %

Launcher (The Washington Post)

Nier Replicant je nutností pro každého, kdo miloval NieR Automata, jednu z nejlepších her všech dob.

90 %

GameMAG

Konečně nadešel čas na NieR Replicant ver.1.22474487139…, který opravuje téměř všechny nedostatky původního vydání. I přes vylepšení však zůstala původní hra takřka netknutá. A to je skvělé, protože ani po všech těch letech stále nic podobného na trhu neexistuje.

90 %

COGconnected

NieR Replicant ver.1.22474487139… je dokonalým způsobem, jak mohou fanoušci Automaty zažít originál a pro nováčky se jedná o skvělý vstupní bod do této série. S vylepšeným soubojovým systémem a vizuálním zpracováním se může Replicant hrdě postavit mezi to nejlepší v tomto žánru; nicméně hypersexualizované ztvárnění Kainé přetrvává a odrazuje od jinak neuvěřitelného zážitku.

84 %

Power Unlimited

Nier Replicant je pěkný remaster, skvělá hra a mistrovsky zpracovaný příběh. Budete-li trpělivý, odmění vás Replicant zážitkem, kterému se může vyrovnat jen velmi málo her.

80 %

VideoGamer

Přístup Yoko Tary spočívající v kombinaci žánrů zůstává nadále podivnou raritou.

60 %

NieR Replicant si můžete ve verzích pro PC, PS4 a Xbox One zakoupit v obchodě Xzone. Verze pro současnou generaci konzolí dostupná není, i na nich lze však titul hrát skrze režim zpětné kompatibility.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama