Souhrn recenzí PC verze hry Marvel’s Spider-Man Remastered
Novinka Souhrn recenzí PC verze hry Marvel’s Spider-Man Remastered

Souhrn recenzí PC verze hry Marvel’s Spider-Man Remastered

Martin Pritula

Martin Pritula

9
Platformy Windows PC

Jaké známky si jedna z nejúspěšnějších PS4 exkluzivit odnáší na PC?

Reklama

Po delší časové odmlce vychází již tento pátek další původně PlayStation exkluzivní hra na PC, přičemž po vynikající PC verzi God of War na naše obrazovky tentokrát zavítá samotný Marvel’s Spider-Man v remasterované podobě.

Jak se ale verze pro novou platformu vydařila? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí PC verze hry Marvel’s Spider-Man Remastered

GamersRD

Jeden z nejoblíbenějších hrdinů historie vychází v remasterované podobě na PC, přičemž nová verze nezklame a hra je to i po letech stále stejně skvělá.

95 %

Game Rant

Spider-Man Remastered je stále jednou z nejlepších her od Sony vůbec. Společnost Insomniac Games vytvořila zážitek, který je napínavý i když se Spider-Man jen tak houpe po městě, souboje jsou skvělé a příběh vás u hry udrží až do samotného finále. Spider-Man Remastered stále stojí za zahrání a na PC se vám hra ukáže v její nejlepší podobě. Časem by se měl výkon ještě zlepšit, ale už teď je hra naprostou povinností.

90 %

AusGamers

Nejlepší na této hře je to, jak moc se cítíte spjati s příběhem a jak moc se dokážete vžít do Spider-Mana. Dokonce i když vezmete v úvahu design otevřeného světa, který je většinou jen seznamem repetitivních úkolů, je budování světa skrze příběh a jeho prezentace na špičkové úrovni.

90 %

GamingBolt

Pokud jste o hře Marvel's Spider-Man ještě neslyšeli, je to skvělá hra a nové vydání pro PC je v podstatě nejlepší způsob, jak si ji zahrát. Vedle skvělého výkonu podporuje PC verze také některé výklenkové možnosti PC, včetně Steam Controllerů, a díky ověření Steam Deck ji lze v podstatě spustit i na Linuxu.

90 %

GAMINGbible

I přes drobné nedostatky zůstává Marvel's Spider-Man Remastered triumfem AAA videoher. Od nekonečně uspokojivého pohybu po městě přes bohaté obsazení postav až po nekompromisní hlavní příběh... tohle je zkrátka jedna z nejlepších her, které jsem kdy hrál.

90 %

Hobby Consolas

Marvel's Spider-Man Remastered je skvělé dobrodružství v otevřeném světě a tento port na tom nic nemění. Je však potřeba mít na mysli, že k pořádnému hraní budete potřebovat výkonný počítač s RTX grafikou... a ani s RTX 3080 ho nerozjedete v konstantním rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu.

90 %

Attack of the Fanboy

Marvel's Spider-Man Remastered je na PC skvělá hra, ať už ji hrajete poprvé, nebo jste ji už hráli na PS4 či PS5. Některé problémy s výkonem zážitek sráží, ale hra se nikdy nedostane do nehratelného stavu.

80 %

VGC

Jedná se o vynikající port pro PC s podporou Steam Decku, který jej povyšuje na povinný titul pro každého majitele tohoto zařízení. I když už možná nikdy nedostaneme konzoli PlayStation Vita 2, Steam Deck tak s neutuchající podporou ze strany Sony pomalu, ale jistě začíná působit.

80 %

PCMag

Marvel's Spider-Man Remastered je dokonale zpracovaná akční adventura, která nabízí známé komiksové kulisy, propracované herní systémy a úžasně detailní prostředí New Yorku, které vás bude bavit po celou dobu trvání dlouhé příběhové kampaně.

80 %

PC Gamer

Spider-Man v podání Insomniacu je stejně přitažlivý jako kdykoli předtím, a to i přesto, že se hra samotná nemůže kvalitám hlavní postavy rovnat.

75 %

Naše dojmy z hraní si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama