Soupiska společnosti Nintendo pro rok 2015 se rozrůstá
Novinka Soupiska společnosti Nintendo pro rok 2015 se rozrůstá

Soupiska společnosti Nintendo pro rok 2015 se rozrůstá

Michal Burian

Michal Burian

11

Letos Nintendo uvedete na trh nesmrtelné kousky jako je Super Mario a The Legend of Zelda i hardcore hry typu Star Fox a Animal Crossing.

Reklama

Do konce tohoto roku na Wii U a zařízení z rodiny Nintendo 3DS dorazí široká plejáda nových exkluzivních titulů. Každý si tak bude moct užít některé z nejznámějších a nejpopulárnějších značek společnosti Nintendo od nesmrtelných kousků jako je Super Mario a The Legend of Zelda až po harcovníky typu Star Fox a Animal Crossing. Můžete se tak těšit na robustní soupisku hardwaru i softwaru, díky které pod stromečkem naleznete nezapomenutelné herní zážitky a stejně tak Silvestra budete moct s kamarády oslavit v tom správném herním stylu.

Pojďme se teď podívat na aktuální seznam chystaných titulů a hardwaru, který si pro nás Nintendo a ostatní vývojáři pro Wii U a zařízení z rodiny Nintendo 3DS přichystali.

Wii U hry

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits - 27. srpna Devil’s Third - 28. srpna Super Mario Maker - 11. září Skylanders SuperChargers Starter Pack - 25. září LEGO Dimensions Starter Pack - 29. září Just Dance 2016 - 22. října Guitar Hero Live - 23. října Project Zero - 30. října Mario Tennis: Ultra Smash - 20. listopadu Star Fox Zero - 20. listopadu Xenoblade Chronicles X - 4. prosince Animal Crossing: amiibo Festival - rok 2015

3DS hry

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes - 23. října Pokémon Omega Ruby - 31. října Pokémon Alpha Sapphire - 31. října Chibi-Robo! Zip Lash - 6. listopadu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama