Španělé se stěhují do Napoleon: Total War
Napoleon: Total War Novinka Španělé se stěhují do Napoleon: Total War

Španělé se stěhují do Napoleon: Total War

Michal Burian

Michal Burian

Pokud patříte mezi fanoušky strategických her a hrajete stále Napoleon: Total War, tak vás jistě bude zajímat, že společnost Sega ohlásila nový stahovatelný přídavek, který do hry přidá novou mapu s 32 regióny pro tažení a mj. také Španělskou frakci.

Reklama

Pokud budeme zacházet do detailu, tak chystaný stahovatelný balíček nese název The Peninsular Campaign a do hry přidá jednu velkou mapu. Ta je rozdělena do 32 regiónu, o které se dělí (válčí) čtyři frakce. Kromě toho si budeme moci vyzkoušet armádu Španělska a přibydou ještě tři agenti – pro Španělskou a Portugalsko to bude kněz, Angličani se pochlubí provokatérem a Francie bude disponovat španělským agentem Guerrillero.

Novou kampaň budeme moci hrát ze tří různých pohledů, bude totiž záležet jakou z frakcí si vybereme, což může být zajímavé a třeba nás to i přinutí kampaň absolvovat znovu za jiný národ.

Přídavek The Peninsular Campaign se objeví v létě letošního roku na Steamu a pravděpodobně za jeho stažení budeme muset zaplatit nějaké ty drobné (odhadujeme okolo 200 Kč). Za novou kampaň a multiplayerové módy to však stojí, ne?

Na závěr si pro nás studio Creative Assembly připravilo menší hádanku. Na oficiálních stránkách hry Napoleon: Total War se objevily jakési přesípací hodiny a mění se u nich čas. Nejprve ukazovaly 1908 a dnes již 1824. Podle některých se jedná o odpočet k nějakému ohlášení – mohlo by se jednat o výstavu E3, kde mají vývojáři odhalil svou novou hru ze série Total War, a nebo taky o něco úplně jiného...

Další obrázky z DLC The Peninsular Campaign naleznete v galerii

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama