Spider-Man od Insomniac Games vyjde letos, tvrdí Marvel
Novinka Spider-Man od Insomniac Games vyjde letos, tvrdí Marvel

Spider-Man od Insomniac Games vyjde letos, tvrdí Marvel

Michal Burian

Michal Burian

11

Nové dobrodružství s pavoučím mužem si majitelé konzole PlayStation 4 mají zahrát v letošním roce. <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Aktualizace: Zpráva o vydání Spider-Mana v letošním roce se rychle rozšířila po internetu. Fanoušci se začali ptát na oficiální twitterovém účtu Insomniac Games, kde se jim dostalo odpovědi, že v současné době není datum vydání oznámeno. Nic jiného jsme ani nečekali, tvůrci musí počkat, až datum oznámí sama Sony.

Původní zpráva

Tuhle zprávu považuji za velké překvapení. Když se mě někdo zeptal, jaké exkluzivity vyjdou v letošním roce na PlayStation 4, nenapadlo mě, že mezi nimi bude nové dobrodružství pavoučího muže. Jak se ale zdá, Spider-Man od studia Insomniac Games a Sony bude letos připraven. Alespoň to tvrdí Ryan Penagos, viceprezident a výkonný editor Marvel Digital Media.

„V roce 2017 toho vyjde víc [od Marvel Games]. Chybět nebude Spider-Man pro PlayStation 4 a Marvel vs. Capcom: Infinite na Xbox One, PS4, Windows, PC,“ nechal se slyšet Ryan Penagos v živém streamu Redditor GamingSince95.

-> Mohlo by vás zajímat: Insomniac Games ukážou světu, proč je Spider-Man tak úžasný hrdina

To je opravdu velké překvapení. Spider-Man od Insomniac Games byl oznámen loni na červnové E3 v Los Angeles a do dnešního dne moc informací o hře nevíme. Pokud tedy pavoučí muž skutečně dorazí v průběhu následujících měsíců, brzy bychom o něm měli slyšet nové informace a vidět gameplay záběry.

V souvislosti s letošním rokem se mluví také o novém God of War. Jak jsme vás již několikrát informovali, na konci loňského roku se vývojáři dostali do fáze, kdy měli dokončen všechen obsah. V současné době ho akorát pilují a snaží se, aby pouť Krata se synem byla bez chyb. Očekávám, že God of War doplní letošní PlayStation 4 exkluzivity. Mezi nimi je s jistotou Gran Turismo Sport, Uncharted: The Lost Legacy a podle všeho nově také Spider-Man (zatím bez podtitulu). Zahraniční obchody navíc v týdnu uváděly, že zombie akce Days Gone spatří světlo světa již 22. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama