Spider-Man přiskáče na PS4 za pár měsíců
Novinka Spider-Man přiskáče na PS4 za pár měsíců

Spider-Man přiskáče na PS4 za pár měsíců

Michal Burian

Michal Burian

34

Kreativní ředitel prozradil, že další exkluzivita pro PlayStation 4 vyjde již během letošního jara.

Reklama

Společnost Sony to v letošním roce pořádně rozjíždí a přináší majitelům konzolí PlayStation 4 jednu exkluzivitu za druhou. V únoru jsme tu měli Shadow of the Colossus, v dubnu bude následovat očekávané God of War se severským dobrodružstvím Krata a jeho syna, o měsíc později thriller Detroit: Become Human a krátce na to by se měl dostavit i Spider-Man. To je minimálně pro mě překvapení, osobně jsem s ním počítal na později.

Jarní vydání pavoučího muže na svém osobním Twitteru prozradil kreativní ředitel Marvelu Bill Rosemann, který s oznámením předběhl Sony. Ta to jistě chtěla udělal jinak a pořádně hráče na Spider-Mana navnadit. Insomniac Games se samozřejmě snažili vše zachránit a na tweet odpověděli, že hra dorazí v letošním roce, ale ještě nebylo oznámeno konkrétnější datum. Rosemann už ho ale zná, podle všeho.

Kdy by tedy Spider-Man mohl přesně vyjít? V dubnu ani v květnu to nebude. Realisticky bych to viděl na červen, krátce po E3 v Los Angeles, kde bude mít Sony opět svou tiskovou konferenci, stejně jako řada dalších firem.

Spider-Mana exkluzivně pro PS4 připravuje studio Insomniac Games, které nám v minulosti přineslo sérii Ratchet and Clank, Sunset Overdrive pro Xbox One, Fuse, sérii Resistance nebo dráčka Spyra. Uvidíme, jak si tvůrci poradí s pavoučím mužem. Těšit se máme na příběh, jenž si v Insomniac Games za pomoci Marvelu sami vytvořili a zaměří se na mladého Petera Parkera. Petera kousl pavouk a získal pavoučí schopnosti, aby mohl chránit město New York před všelijakými padouchy a zločinci. Příběh nenavazuje na filmy ani komiksy, pouze se u nich inspiroval, a svět bude otevřený. V boji hra připomíná povedenou sérii Batman Arkham.

Jaké další exkluzivity Sony pro PS4 chystá? Days Gone (odklad na rok 2019), Ghost of Tsushima od autorů inFamous, Blood & Truth pro PS VR, The Last of Us: Part II, Dreams of Media Molecule, Concrete Genie od PixelOpus, interaktivní drama Erica, znovuzrozený Medievil, PS VR střílečku Firewall: Zero Hour a Death Stranding od Kojima Productions. Tohle jsou hry, které byly nedávno zmíněny v článku na oficiálním PlayStation Blogu. Data vydání těchto titulů a s největší pravděpodobností oznámení dalších se dozvíme na červnové E3.

Spider-Mana předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama