Spintires: MudRunner dostává novou mapu, stroje a doplňky
Novinka Spintires: MudRunner dostává novou mapu, stroje a doplňky

Spintires: MudRunner dostává novou mapu, stroje a doplňky

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pobřežní mapa, dva traktory a něco navíc.

Reklama

Hráči off-road simulátoru Spintires: MudRunner si dnes po zapnutí počítače nebo konzole stáhnou bezplatný dodatečný balíček Ridge, který do hry přináší novou mapu, stroje a další doplňky.

V nové mapě se podíváte do pobřežní oblasti Ridge, kterou rozděluje horský hřeben. Hráči budou muset být pozorní při překonávání překážek uprostřed nové mapy, upozorňují tvůrci v tiskové zprávě. Kromě zcela nové mapy usednete za volant dvou nových vozidel. D-538 je těžký traktor, zatímco B-6A je jeho přesným opakem. Dostatečně vám je představí screenshoty níže, kde vidíte i mapu Ridge.

Pokud budete chtít těžký a lehký traktor využít i na jiné mapě, můžete tak učinit pouze za předpokladu, že máte dostatečný počet odemknutých bodů. Nejprve budete muset dokončit úkoly (dopravit náklady), abyste body získali a odemkli si nové stroje na libovolné mapě.

Hra Spintires: MudRunner je ultimátní verze titulu Spintites, jenž prodal přes milion kusů a díky této edici dorazil i na PlayStation 4 a Xbox One. Ocitnete se za volantem terénních vozidel, s nimiž se vydáte napříč sibiřskou krajinou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama