Společnost Krafton koupila vývojáře Subnauticy
Subnautica Novinka Společnost Krafton koupila vývojáře Subnauticy

Společnost Krafton koupila vývojáře Subnauticy

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1

Unknown Worlds vydají svou novou hru už příští rok.

Reklama

Krafton, název jihokorejské společnosti, který vám možná nic neřekne. Co je ale důležitější, pod tuto firmu spadá hned několik studií, mezi nimiž najdeme autory battle royale hry PUBG (PUBG Studios) či vývojáře, kteří pracují na novém survival hororu The Callisto Protocol (Striking Distance Studios). A právě Krafton včera oznámil, že řady svých studií o něco rozšíří, odkoupil totiž Unknown Worlds Entertainment.

Toto studio, sídlící v San Franciscu, funguje už od roku 2001. Do širšího povědomí se ale dostalo až díky podmořskému survivalu Subnautica, který po nějaké době strávené v předběžném přístupu vyšel v roce 2018. Letos v květnu jsme se dočkali také vydání pokračování s podtitulem Below Zero.

Podle tiskové zprávy bude studio dál fungovat samostatně a se stejným vedením jako před akvizicí. Pokud jste fanoušci tvorby Unknown Worlds, můžete se těšit na příští rok, kdy má v early accessu vyjít jejich příští hra. Tentokrát se prý vývojáři odklonili od survivalu a čeká nás nějaký jiný žánr, ale podrobnosti zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama