Novinka SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated v sérii videí

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated v sérii videí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na kolekci ukázek, představujících různé části z tohoto připravovaného remaku.

Reklama

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated je chystaný remake 3D skákačky z roku 2003, která vyšla téměř na všechny dostupné konzole té doby a samozřejmě i PC.

Tento remake následně přinese stejné jádro hratelnosti na nejnovější platformy, ovšem přenesené do modernějšího vizuálu a přirozeně doplněné o některé mechaniky, jako třeba zcela nový multiplayer, jenž ze hry dělá ideálního kandidáta na rodinné hraní.

Nicméně věřím, že mnoho z vás ve skutečnosti stále moc neví, co od hry očekávat, pročež se vydavatelské studio rozhodlo vydat několik ukázek, jenž vás o něco více seznamují se samotnou hrou. Teda kromě prvního videa, které můžete nalézt nahoře, jenž je spíše takovou skečí, představující různé jazykové mutace dabingu.

Následné čtyři videa však již seznamují se samotnými lokacemi ve hře, kdy jako první na řadu přichází místo s názvem Rock Bottom (v češtině Černočerné dno).

Nebudou ale chybět ani místa plná sluníčka, jako je třeba Goo Lagoon či Jellyfield Fields.

Měšťáci se pak mohou vylbnout v centru Zátiší Bikin (Bikini Bottom), které znají jistě všichni milovníci seriálu velice důvěrně, jelikož právě zde bydlí ústřední hrdina i jeho kamarád Patrick.

Na konci každé z těchto lokací poté naleznete i obtížnější souboj s bossem, což představuje poslední video níže.

Na samotnou hru se pak můžete těšit již 23. června, kdy se dočká PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch (bohužel bez českých titulků).

Titul si můžete předobjednat na Xzone.cz, kde naleznete i sběratelskou edici, obsahující navíc figurku a ponožky hlavního hrdiny, doplněné o samolepky a 6 litografických karet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama