Square Enix poodhaluje nový projekt s kódovým názvem Can't Kill Progress
Deus Ex Novinka Square Enix poodhaluje nový projekt s kódovým názvem Can't Kill Progress

Square Enix poodhaluje nový projekt s kódovým názvem Can't Kill Progress

Jan Kalný

Jan Kalný

25

Může jít o nový Deus Ex, Hitmana nebo o úplně novou IP? Square Enix všechno to tajnůstkářství bere opravdu vážně.

Reklama

Aktualizace: Unikly první obrázky. Naleznete je zde.

Původní zpráva

Není tomu tak dlouho, co vydavatelská společnost Square Enix vypustila hypový vlak, který se už přiřítil do první stanice. Má být totiž oznámen nový projekt s označením CKP. Resp. Can't Kill Progress.

Celé oznámení probíhá na oficiálním kanále projektu na Twitchi (viz stream níže) a zároveň bude probíhat celé tři dny. Nyní už tedy jenom dva. Jde zároveň i o interaktivní oznámení. Komunita může v chatu přepínat kamery a také hlasovat.

Co všechno z toho nakonec vzejde, to zatím nevíme, ale určitě to bude něco velkého. Pro jistotu si ještě připomeňme, že letos by měl být oznámený nový díl Hitmana a stejně tak už nějakou dobu víme, že se pracuje na novém díle Deus Ex.

Komunita zatím zvládla rozšifrovat dvojici videí (viz útržky níže), což nám toho zrovna moc neřekne. Další hlasování ale proběhnou dnes v 19:00, o půlnoci, ve dvě ráno a finálně pak zítra v 17:30.

I tak se rozhodně nabízí několik otázek - jde snad o nový Deus Ex? Nového Hitmana? Originální IP? Jaké jsou vaše tipy? Víme jen to, že určitě půjde o hru, a za zmínku rozhodně stojí, že zajatcovo jméno je Tomas (Tomáš) a ochranka na sobě měla vesty s nápisem „policie”. I na Redditu bylo řečeno, že zajatcovo jméno je něco jako Tomash, možná Thomas (thx Wreis). To rozhodně nahrává teorii, že jde o nový Deus Ex, který by mohl mít podle artworků co dočinění s Českou republikou.

Decide what happens next: http://www.twitch.tv/cantkillprogress

Video zveřejněné uživatelem CantKillProgress (@cantkillprogress),

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama