Srpnová beta Call of Duty: Black Ops 4 nabídne spoustu obsahu
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Srpnová beta Call of Duty: Black Ops 4 nabídne spoustu obsahu

Srpnová beta Call of Duty: Black Ops 4 nabídne spoustu obsahu

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Odhalen seznam map a módů, které si budou moci hráči během testování vyzkoušet.

Reklama

Fanoušci Call of Duty, kteří si předobjednají Black Ops 4, si budou moci během srpna vyzkoušet nový díl. Testování multiplayeru zahrne spoustu obsahu. K vyzkoušení budou všechny mapy, které byly prezentovány při odhalení hry a poté na E3 v Los Angeles. Na seznam si můžeme napsat čtyři mapy pojmenované Contraband, Seaside, Payload a Frequency, stejně tak herní módy Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Control a Search and Destroy. Čtveřice map bude rozšířena ještě o dvě, Hacienda a Gridlock budou během testování rotovat.

Mapy podle autorů podporují různé herní styly, včetně vertikálního hraní, těsnějších bitev a samozřejmě nemůžou chybět otevřenější prostory, a mají ukázat podobu multiplayeru Call of Duty: Black Ops 4.

Srpnová beta Call of Duty: Black Ops 4 nabídne spoustu obsahu

Pochopitelně budou v nabídce i všichni specialisté, tedy Recon, Crash, Battery, Torque, Ruin, Seraph, Ajax, Firebreak, Nomad a Prophet. Každý specialista má svou výbavu a zbraně. V jednom týmu si každý hráč vybere jednoho specialistu. Tvůrci si od tohoto výběru slibují, že každý hráč bude pro tým jinak užitečný a společně by měl celý tým spolupracovat.

Vraťme se ještě k herním režimům a řekněme si něco více o Control. V Control budete útočit nebo bránit dva statické cíle. Každý tým má omezený počet životů v bitvě. Z toho důvodu je důležitá strategie. Každé kolo má navíc časové omezení.

Beta bude v období od 3. do 6. srpna spuštěna (od 19:00 do 19:00) pro majitele konzolí PlayStation 4, kteří si hru předobjednali. Následující víkend, od 10. do 13. srpna (od 19:00 do 19:00), se přidají i hráči s předobjednávkou na Xboxu One. Na PC bude samostatné testování. Proběhne od 11. do 13. srpna prostřednictvím služby Battle.net. Pokud si navíc Black Ops 4 pro počítače koupíte, začne pro vás beta o den dříve.

Kromě klasického testu multiplayeru si studio Treyarch připravilo ještě ochutnávku připravovaného battle royale režimu nazvaného Blackout. Půjde o soukromý test. Zatím bez dalších podrobností. Očekáváme, že opět pro předobjednávky a nejprve na PS4.

S největší pravděpodobností bude poté i veřejná beta pro všechny, stejně jako na PC.

Call of Duty: Black Ops 4 vyjde 12. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpre.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama