Stahovat můžete obří českou modifikaci pro Fallout 2
Fallout Novinka Stahovat můžete obří českou modifikaci pro Fallout 2

Stahovat můžete obří českou modifikaci pro Fallout 2

Michal Burian

Michal Burian

11

Pracovali na ni deset let, nabízí kompletně nový příběh odehrávající se ve světě Falloutu.

Reklama

Čeští fanoušci post-apokalyptické série Fallout pracovali deset let na obří modifikaci pro Fallout 2, kterou před několika dny slavnostně vydali pod názvem Fallout 1.5: Resurrection.

Ve zkratce jde o modifikaci pro Fallout 2, která se pochlubí kompletně novým příběhem odehrávajícím se ve světě Falloutu. "Děj je zasazen do období mezi Falloutem 1 a 2 do lokality východně od rodící se NCR, zhruba tedy do Nového Mexika. Ve hře tak nenarazíte na původní, ale na nové, originální lokace, jež nám tak dovolují více možností a větší volnost příběhu."

"Hráčova postava se probouzí v temné jeskyni s těžkými zraněními. Neví, jak se tam ocitla, ani dokonce neví, kdo je. Začínáte tedy úplně od nuly a pátráte po své minulosti, jež je temnější, než by se na první pohled mohlo zdát… Více z příběhu prozrazovat nebudeme, abychom vás neochudili o zážitek ze hry. Nemusíte se však bát, že byste přišli o překvapivé dějové zvraty a nečekané rozuzlení."

"Jakožto velcí fandové Falloutu se snažíme brát si z každého dílu jen to nejlepší. Vtípky, kterými byl Fallout 2 doslova prošpikován tu ustupují do pozadí a vrací se opět skvělá atmosféra úpadku a beznaděje, kterou máme na prvním díle tak rádi. Svět se stále ještě zmítá v chaosu, existují jen nezávislé komunity, udržující mezi sebou pouze obchodní styk. Jde o nepřívětivé místo, kde právo stojí na straně toho, kdo má lepší zbraň."

"Jméno Resurrection jsme zvolili ze dvou důvodů. Vzkříšení se přímo týká hlavní postavy, která dá se říct na začátku v podstatě vstane z mrtvých a stejně tak jde o znovuoživení starého dobrého Fallouta. Nechceme do hry přidávat příliš mnoho nových věcí, či dokonce celý systém překopávat. Jde nám jen o oživení klasiky ve své původní podobě. Snad každý vzpomíná na to, jaké bylo, když poprvé usednul k Falloutu. Než hru dohrál, procházel zajímavými lokacemi plnými fascinujících věcí a, i po několikátém hraní, objevoval nové skutečnosti. Taková hra dokázala opravdu pohltit a právě takovou chceme vytvořit."

Více se dočtete na oficiální stránce, která je v češtině. Modifikaci stáhnete zde (Dropbox), zde (Bitbucket) nebo na dalších mirrorech, které se postupně objevují zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama