Stahujte Vision DLC pro DiRT 3
Colin McRae: DIRT Novinka Stahujte Vision DLC pro DiRT 3

Stahujte Vision DLC pro DiRT 3

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Codemasters oznamují Colin McRae Vision DLC pro svou závodní pecku DiRT 3, které je ke stažení právě teď.

Reklama

Balíček je ke stažení na Xbox Live Marketplace a Games for Windows Marketplace za 160 MS bodů. Ba co víc, veškeré zisky z prodeje tohoto stahovatelného obsahu budou věnovány nadaci Colina McRae.

Colin McRae Vision Charity Pack zahrnuje Ford Escort Mk II, ikonický rallye vůz z roku 1970 proslavený Colinem McRaem, plus pět uniforem. Tento balíček je prvním v sérii týdenního stahovatelného obsahu, který bude k dispozici pro DiRT 3 a bude zahrnovat nová auta a tratě. Informace o obsahu a datumu vydání nového DLC bude k dispozici na Twitteru a nebo Facebooku.

Společnost Codemasters dnes také vydala poslední vývojářský deníček DiRT 3, aby podpořila vydání Colin McRae Vision Charity Pack. Video představuje technické konzultanty této hry, kterými jsou Ken Block a Kris Meeke, WRC řidič Mikko Hirovonen a lidé z kličového vývojářského týmu, kteří vzpomínají na poslední chvíle slavného Colina McRae. Diváci jsou také vtaženi do zákulisí Elektrárny Batersea, jež se díky nejnovějšímu videu jízdy Kena Blocka v Gymkhaně dostává v Dirt 3 na úroveň reálného života

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama