Star Fox Zero si letos nezahrajeme
Star Fox Zero Novinka Star Fox Zero si letos nezahrajeme

Star Fox Zero si letos nezahrajeme

Michal Burian

Michal Burian

2

Očekávaná hra pro Wii U byla odložena.

Reklama

Není to tak dávno, co se společnost Nintendo chlubila seznamem her, které letos vyjdou pro Wii U a 3DS. Bohužel jedna očekávaná hra byla nakonec z tohoto seznamu odstraněna.

Star Fox Zero měl dorazit 20. listopadu. To od dnešního dne neplatí, titulu se nově dočkáme až v průběhu prvního čtvrtletí roku příštího.

V prohlášení se dočteme, že vývoj zdárně pokračuje. Tvůrci ale cítí, že potřebují trochu více času, aby nám mohli dodat po všech stránkách vyladěnou hru.

Na co se můžete ve Star Fox Zero těšit? Falco, Peppy a Slippy se vrací v novém dobrodružství. Hráči budou pilotovat Arwing za pomoci tradičního stylu na TV obrazovce. Zároveň si však budou moci vyzkoušet nový pohled z kokpitu díky Wii U GamePadu a využívat jeho gyroskopů k zaměřování a sestřelování nepřátel. Dva unikátní úhly pohledu umožnily vývojářům uvolnit televizní obrazovku pro filmovější momenty ve zcela novém all range módu. Fanoušci série se zároveň dočkají nové Walker transformace pro Arwint stejně jako nového Gyrowing vozidla a návratu tanku Landmaster.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama