Star Wars Jedi: Survivor běží po nové aktualizaci o poznání lépe
Star Wars Jedi: Survivor Novinka Star Wars Jedi: Survivor běží po nové aktualizaci o poznání lépe

Star Wars Jedi: Survivor běží po nové aktualizaci o poznání lépe

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

15
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Nový patch výrazně zlepšil chod na PC i konzolích.

Reklama

Vývojáři ze studia Respawn Entertainment aktuálně pracují na opravách a zlepšení technicky nevyhovujícího stavu akční adventury Star Wars Jedi: Survivor, který trápí především hráče na počítačích.

Snaha autorů nyní podle všeho přináší první ovoce. Po poslední aktualizaci s číslem 3.5 došlo ke znatelnému posunu z hlediska optimalizace, který je dobře patrný především na stabilnějším a vyšším frameratu. Změny dobře ilustruje níže přiloženého video z kanálu ElAnalistaDeBits.

Zatímco na konzolích dochází o poznání méně často k propadům snímků, tak PC verze se minimálně na testované sestavě dočkala výrazného nárůstu FPS. Rozdíl mezi verzí před a po zmíněné aktualizaci činí v některých pasážích až 30 FPS.

Samozřejmě to neznamená, že hra aktuálně běží naprosto bez problémů. Hráči si například nadále stěžují na problémovou kompilaci shaderů a stuttering. Autory tedy i po této první pozitivní vlaštovce ještě nějaká práce nepochybně čeká. Bližší informace o Star Wars Jedi: Survivor můžete načerpat prostřednictvím naší recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama