Star Wars Outlaws od Ubisoftu možná nevyjde na Steamu ani Epic Games Storu
Novinka Star Wars Outlaws od Ubisoftu možná nevyjde na Steamu ani Epic Games Storu

Star Wars Outlaws od Ubisoftu možná nevyjde na Steamu ani Epic Games Storu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hráčům na PC by tak zbyla jediná možnost.

Reklama

Ubisoft před nedávnem po sérii náznaků a spekulací konečně představil hru Star Wars Outlaws. Titul od studia Massive Entertainment se nejprve na akci Xbox Games Showcase dočkal úvodního traileru, na který o den později na konferenci Ubisoft Forward autoři navázali ukázkou z hraní. Po vzoru ostatních AAA her od francouzského vydavatele vás i v chystané hře z univerza Star Wars čeká otevřený svět, který budete prozkoumávat v kůži hlavní hrdinky Kay Vess.

Na zajímavý údaj ohledně Star Wars Outlaws upozornil magazín Exputer, který si všiml, že se ve výčtu platforem na oficiálních stránkách aktuálně nachází pouze platformy PlayStation 5, Xbox Series X/S a Ubisoft Connect. O případných verzích pro Steam nebo Epic Games Store v současnosti není nikde ani zmínka. Hra na stránkách těchto obchodů v tuto chvíli navíc nemá ani vlastní kartu. V případě Steamu nejde o nic neočekávaného. Minimálně v den svého vydání populární obchod společnosti Valve ostatně vynechají také další očekávané tituly od Ubisoftu v podobě Assassin's Creed Mirage a The Crew Motorfest.

Obě tyto hry však kromě Ubisoft Connectu míří také na Epic Games Store, jehož případné opomenutí by proto v případě Star Wars Outlaws bylo velkým překvapením. Je však nutné podotknout, že se situace do vydání hry ještě může změnit. Na rozdíl nových dílu sérií Assassin's Creed a The Crew totiž Star Wars vychází až příští rok. Aktuální situace však minimálně naznačuje, že by PC verze hry mohla být exkluzivní právě na platformě Ubisoft Connect.

Star Wars Outlaws od Ubisoftu možná nevyjde na Steamu ani Epic Games Storu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama