Ubisoft pracuje na hře ze světa Star Wars
Novinka Ubisoft pracuje na hře ze světa Star Wars

Ubisoft pracuje na hře ze světa Star Wars

Martin Pritula

Martin Pritula

27
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

O vývoj se postará Massive Entertainment.

Reklama

Kromě včerejšího oznámení o hře ze světa Indiana Jonese, oznámil Lucasfilm Games přípravu ještě jednoho, neméně zajímavého titulu. Ten bude zasazen do světa Star Wars a o jeho vývoj se postará Ubisoft, respektive jeho pobočka Massive Entertainment, která stojí například za prvním a druhým dílem The Division a v současnosti připravuje také Project Avatar, o němž se velmi pravděpodobně dozvíme již v letošním roce.

Tímto oznámením tak končí dlouhá, téměř osm let dlouho trvající exkluzivita na herní Star Wars, kterou držela společnost Electronics Arts a zároveň jde o počátek dlouhé kolaborace Ubisoftu s Disney. Zdá se, že další hrou v pořadí Massive Entertainment bude právě Avatar, takže na tento titul si budeme muset ještě počkat. Již víme, že podobně jako všechny novější tituly od tohoto studia bude novinku pohánět proprietární engine Snowdrop a že roli kreativního ředitele obsadí Julian Gerighty, který již v pozici ředitele vedl vývoj The Division 2 and The Crew. Podle všeho se tedy v nejbližší době nemůžeme těšit na The Division 3.

Podle všeho se tedy v nejbližší době nemůžeme těšit na The Division 3.

Kromě toho však Lucasfilms neodhalil žádné podrobnější detaily o zasazení a postavách, které hra nabídne. CEO Ubisoftu Yves Guillemot, však sdělil, že půjde o originální dobrodružství, které se bude lišit od všeho, co jsme doposud mohli spatřit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama