Starfield odhaluje trojici lokací
Starfield Novinka Starfield odhaluje trojici lokací

Starfield odhaluje trojici lokací

Martin Zavřel

Martin Zavřel

10
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na ochutnávku nového vesmíru.

Reklama

Poněkud zvláštním způsobem jsme se dočkali novinek o očekávané hře od tvůrců Skyrimu a (novodobého) Falloutu. Uživatel Shinobi602 upozornil na svém Twitteru na trojici nezalistovaných videí, ve kterých Ředitel designu hry, Emil Pagliauro, představuje několik herních lokací ze hry za pomoci artworku, hudby a komentáře. Zmíněnou hudbu přitom propagoval také skladatel Inon Zur na svém profilu.

New Atlantis

Nová Atlantida (New Atlantis) je hlavní město Spojených kolonií (United Colonies neboli UC), na obrázku můžeme vidět jeho vesmírný přístav. UC je nejsilnějším vojenským a politickým uskupením ve hře. Město je pestrou směsicí ras či vyznání. V mnoha směrech tak Nová Atlantida odrazem budoucí společnosti našeho světa.

Starfield odhaluje trojici lokací

Neon

Neon je "městem potěšení". Xenofresh korporace postavila obří rybářskou plošinu na jinak nezajímavém vodním světě. Původně chtěli prostě lovit ryby, ale pak objevili druh ryby s psychotropními vlastnostmi. Prodejem této návykové látky vydělají mnohem víc, než rybolovem. Droga se jmenuje Aurora a je legální pouze zde, v Neonu. Lidé přicházejí z celého vesmíru, aby drogu vyzkoušeli - a s ní také další věci, které Neon nabízí.

Starfield odhaluje trojici lokací

Akila

Akila je hlavním městem Freestar Collective, což je společenství tří různých hvězdných systémů. Město je domovem pro pestrou směsici lidí. Jednu věc ale mají společnou. Věří v nedotknutelnost osobní svobody a individuality. Město je obehnané zdí z dobrého důvodu: vydat se za její hradby znamená čelit smrtícím Ashtám, což jsou mimozemští kříženci připomínající něco mezi vlkem a velociraptorem.

Starfield odhaluje trojici lokací
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama