Starfield: Shattered Space má vyjít již příští měsíc
Starfield Novinka Starfield: Shattered Space má vyjít již příští měsíc

Starfield: Shattered Space má vyjít již příští měsíc

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

První příběhové rozšíření pro Starfield se blíží.

Reklama

Na červnové akci Xbox Games Showcase bylo oficiálně představeno první příběhové rozšíření pro sci-fi RPG Starfield od Bethesdy s názvem Shattered Space. Až dosud se v souvislosti s datem vydání mluvilo pouze o neupřesněném období v průběhu letošního roku.

O pozornost se ale nově přihlásil insider s přezdívkou Odahfield, podle kterého má Shattered Space vyjít v průběhu září. Přesné datum bychom se společně s novou ukázkou měli dle jeho informací dozvědět již 20. srpna na akci Gamescom Opening Night Live. Zářijové vydání na Twitteru zmínil také tradičně dobře informovaný novinář Tom Warren, takže je pravděpodobné, že se očekávaného DLC hráči opravdu dočkají už příští měsíc. 

Zástupci Microsoftu včera potvrdili, že se přídavek ukáže rovněž i na samotné výstavě ve formě hands-off ukázky přímo na showflooru Xboxu. V uplynulých dnech se shodou okolností začalo spekulovat také o druhém příběhovém rozšíření, které by mohlo nést název Starborn a vyjít někdy v průběhu roku 2025. Starfield je k dispozici na PC (Steam), Xboxu Series X/S i v rámci předplatného Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama