Start SW: The Old Republic bude omezen
Star Wars: The Old Republic Novinka Start SW: The Old Republic bude omezen

Start SW: The Old Republic bude omezen

Michal Burian

Michal Burian

11

BioWare a EA chtějí zajistit, aby jejich nadcházejícího MMO ze světa Hvězdných válek mělo hladký start, proto omezí počet dostupných kopií, a to nejen krabicových, ale i digitálních verzí.

Reklama

Při oficiálním startu Star Wars: The Old Republic by se nemělo stát, že budou severy přetížené nebo dokonce nedostupné. Společnost Electronic Arts totiž oznámila, že omezí počet dostupných kopií, které si hráči budou moci koupit v klasické krabicové verzi i v digitální.

EA chce tímto krokem zajistit kvalitní a bezproblémové hraní.

Pokud se chcete vydat do světa Star Wars: The Old Republic, nezapomeňte si zavčasu předoobjednat hru. V opačném případě se vám můžete stát, že hra bude v den vydání vyprodaná a vy si budete muset pár dnů, týdnů či měsíců počkat.

Minimální HW požadavky

Pro spuštění hry budete potřebovat operační systém Windows XP, Vista nebo Win 7, Intel Core 2 Duo 2.0GHz nebo Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+, grafickou kartu minimálně s 256 MB RAM a podporou Shader 3.0 (např. nVidia 7800, ATI X1800 či integrovaná karta Intel 4100), 1.5 GB RAM pro XP a 2 GB pro Vista a Win 7, DVD-ROM - 8x a samozřejmě internetové připojení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama