Startuje otevřená beta Diabla IV, hráče zřejmě čekají dlouhé fronty
Diablo 4 Novinka Startuje otevřená beta Diabla IV, hráče zřejmě čekají dlouhé fronty

Startuje otevřená beta Diabla IV, hráče zřejmě čekají dlouhé fronty

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Blizzard upozorňuje na možné problémy.

Reklama

Dnes 24. března v 17:00 začíná otevřená betaverze Diabla IV, která naváže na uplynulý uzavřený test pro majitele předobjednávek. Tentokrát si hru až do pondělí 27. března (20:00) budou moci bezplatně vyzkoušet všichni hráči. Už v případě uzavřeného testu se ale uživatelé zejména na začátku nevyhnuli dlouhému čekání na volný server.

Jelikož se v případě otevřené bety očekává ještě výrazně větší zájem, tak vývojáři už v předstihu upozorňují na to, že se bez čekání zřejmě neobejdete. Největší nápor je očekáván hned v pátek večer, kdy by fronty měly být nejdelší.

Zástupci Blizzardu dodávají, že ačkoli může být pro hráče čekání nepříjemné, tak pro otestování jednotlivých systémů a serverů potřebují právě jejich maximální zatížení. Autoři ostatně již před časem upozorňovali na to, že se nejedná o bezplatné demo, ale opravdovou testovací betaverzi stále ještě nedokončené hry. Betu si můžete od včerejšího dne v předstihu stáhnout.

Diablo IV vychází v plné verzi 6. června na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Bližší informace o hře můžete načerpat prostřednictvím našich dojmů z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama