State of Decay 2 překonalo za dva dny milion hráčů
State of Decay 2 Novinka State of Decay 2 překonalo za dva dny milion hráčů

State of Decay 2 překonalo za dva dny milion hráčů

Yurris CZ

Yurris CZ

9
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Součástí čísel z prodejů jsou i statistiky.

Reklama

Microsoft se zaslouženě chlubí pěknými čísly, zombie akce State of Decay 2 má na svém kontě přes milion hráčů. Počet hráčů se však v tomto případě nerovná počtu prodaných kopií, v prvotních počtech jsou i hráči s předplatnou službou Xbox Game Pass, kde mohou libovolně a bez omezení a dalších investic hrát. Hovoří se sice o počtu za dva dny, nutno však podotknout, že do těchto statistik jsou započítáni také hráči s Ultimate edicí, kteří měli možnost hrát už od 18. května.

Po boku prozatímních úspěchů se na svět vyklubaly také statistiky. Hráči dohromady strávili hraním přes 6 milionů hodin, během putování a prožívání vlastního dobrodružství v otevřeném světě bylo zabito neuvěřitelných 675 milionů nemrtvých. Microsoft hodně sází na celkové zmedializování hry, proto se ve statistikách objevují služby Twitch, YouTube či Mixer. Diváci mohli sledovat celkem 3,5 milionu hodin vysílání ze 41 tisíc různých streamů. Vývojáři z Undead Labs také usilovně pracují na opravných aktualizacích - problémy s frekvencí snímků za sekundu a různé bugy.

State of Decay vyšlo 22. května pro Xbox One a PC (Windows 10). Konzolovou verzi si můžete zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk. Recenzi pro vás aktuálně připravujeme.

Zdroj: DSOGaming.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama