State of Decay: Lifeline DLC dorazí v červnu
State of Decay Novinka State of Decay: Lifeline DLC dorazí v červnu

State of Decay: Lifeline DLC dorazí v červnu

Michal Burian

Michal Burian

7

Souhrn informací a vůbec první obrázky z rozšíření, kde budete velet malé armádě.

Reklama

Fanoušci arkádové zombie akce State of Decay se v průběhu června mohou těšit na druhé rozšíření hry. Pro PC a Xbox 360 verze dorazí dodatečný obsah Lifeline. Na cenu si musíme ještě počkat.

DLC obsahuje novou mapu (o rozloze zhruba 4 km²) a příběhovou část, kde budete velet malé vojenské skupince zvané Greyhound One. Ta musí ve městě Danforth zachránit vědce, jejichž výzkum je zásadní pro boj proti epidemii. Nepůjde o lehkou akci, všude budou zombíci. Vy budete muset bránit civilisty a nezapomínat na zásoby.

Jedním z prvních úkolů bude zajistit veškeré možné prostředky nezbytné k přežití. Budete muset zajistit a bránit přistávací plochu (základnu), která je důležitá pro zásoby a evakuaci civilistů.

K dispozici budete mít minová pole, leteckou podporu, dělostřelectvo, dobře vycvičené vojáky a mnoho dalšího. Lze tak soudit, že tentokrát bude boj proti zombíkům mnohem větší a drsnější než v původním State of Decay, kde jste hráli za přeživší civilisty dá se říci od píky.

Spousta z vás pravděpodobně zklame vyjádření členů studia Undead Labs, kteří potvrdili, že online multiplayer neplánují přidat do State of Decay. Schovají si ho pro plnohodnotné pokračování.

Zároveň s těmito zprávami přinesl Polygon preview s vůbec prvními obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama