Stealth plošinovka The Swindle i pro konzole
The Swindle Novinka Stealth plošinovka The Swindle i pro konzole

Stealth plošinovka The Swindle i pro konzole

Michal Burian

Michal Burian

3

Prý mix Deus Ex a Spelunky od Curve Studios

Reklama

The Swindle vyjde v letošním roce pro konzole a PC. Nabídne cyberpunkový styl, který bude míchat se stealth žánrem a plošinovkou. Za úkol budete mít se vloupat do objektů za použití hackerských schopností. Chybět nebudou ani RPG elementy. Podle jednoho z vývojářů je jejich hra mixem Deus Ex a Spelunky.

„Jste odměňováni za nabourávání do různých důležitých míst, kradení jejich majetku a rychlý útěk, takže je vlastně na vás, jak do toho půjdete. Buď se kradmě přiblížíte po střechách, nebo zavítáte předními dveřmi a začnete střílet po všem, co se hne. Je to na vás.“

Steampunkové loupeže samozřejmě vyžadují spešl steampunkové rukavice, které budou vaší hlavní zbraní. Díky kradeným penězům je pak můžete vylepšovat a upgradovat novými schopnostmi. Hra se v mnohém inspirovala titulem Assassin’s Creed 2, především co se týče finančního systému.

A jak vlastně funguje hratelnost? Studio to popisuje následujícím způsobem: „Ve svém jádru se jedná o plošinovku. Běháte, skáčete, střílíte, lezete po žebřících. Od ostatních se ale liší ve vašem přístupu k tomu, jak se dostanete do a z hlídaného objektu. Možná využijete telekinezi, abyste nadzvedli beton a pronikli do kanalizace. Možná se hacknete do terminálu a vypnete kamery. Možností je hodně.“

Hra dorazí na PC, PS3, PS4, Vita, Wii U a Xbox One. Zajímavé je, že oznámena byla již v roce 2011. Od té doby se ale po ní slehla zem a dozvídáme se o The Swindle až dnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama