Stella Glow startuje v Evropě 11. března
Novinka Stella Glow startuje v Evropě 11. března

Stella Glow startuje v Evropě 11. března

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

O evropské vydání se postará NIS America.

Reklama

Majitelé kapesní konzole od Nintenda si mohou v kalendáři zatrhnout nový důležitý termín. NIS America totiž oznámili datum vydání strategického RPG od studia Imageepoch jménem Stella Glow pro 3DS v Evropě, které připadlo na 11. března 2016.

Ve hře si prožijete příběh venkovského chlapce Alta, pocházejícího z malého městečka. Jednoho dne uslyší z lesa píseň (což je trochu zvláštní, protože byla na planetě přítomna již tisíce let) a najde osamělou Hilda. Po tomto náhodném setkání se ukáže, že je Hilda čarodějnice zběhlá v ničení a je odhodlaná zničit svět i s jejími ochránci, zvanými Zvěstovatelé.

Když se Hilda se chystá zničit Altovo rodné město, je Alto spolu s Lisette zachráněn Královskými rytíři a odveden do bezpečí království. Alto se připojuje k 9. pluku, jehož jediným účelem je sehnání ostatních čarodějnic a zastavení Hildy.

O hudbu ve hře se postaral Yasunori Mitsuda, který má za sebou soundtracky k Chrono Trigger nebo Xenogears a protože je magie zdejšího světu založena na kouzlech Písní, najdete zde více než 20 nazpívaných písní. Hráči si ve hře dokonce mohou vybrat a "naladit" se na srdce čarodějnic a tím zlepšit své schopnosti. Kromě hlavního příběhu zde mohou hráči trávit spoustu možností pro upgrady výbavy nebo kupování předmětů, prohlubování vztahů ("nalazením se na srdce") čarodějnic, prozkoumávání okolí a získávání zkušeností. Vše ale v určitém omezeném času, protože dějová linie půjde neúprosně vpřed.

Stella Glow nabízí 40-60 hodin hlavního příběhu a vedlejších úkolů s několika zakončeními, dále režim New Game+ a více než 50 map, na kterých můžete dále bojovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama