Stellar Blade odhalilo prodeje a budoucí obsah
Stellar Blade Novinka Stellar Blade odhalilo prodeje a budoucí obsah

Stellar Blade odhalilo prodeje a budoucí obsah

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 5

Ve hře je rovněž PC verze i druhý díl.

Reklama

Vývojáři z jihokorejského studia Shift Up vydali v dubnu letošního roku akci Stellar Blade, která byla uvedena exkluzivně na konzoli PlayStation 5. Hra se dočkala převážně pozitivních recenzí, což dokládá například hodnocení 81 % na agregátoru Metacritic. Představitelé studia nově prozradili, že si Stellar Blade od vydání našlo cestu k více než jednomu milionu hráčů. Solidní prodeje otevřely cestu pro dodatečný obsah i případné pokračování, nad kterými vývojáři v současnosti uvažují.

Aktuální náznaky navíc poukazují na možné vydání na PC a Xboxu Series X/S. Oznámení portů ale v současnosti brání stávající dohoda se Sony. Jisté naopak je, že se hra v průběhu srpna dočká přidání foto módu, na který naváže říjnová aktualizace s novými oblečky. Studio zároveň prozradilo, že na konec roku plánuje nespecifikovanou spolupráci, což může znamenat vydání nějaké crossoveru s jinou značkou.

Bližší informace o hře najdete v naší recenzi, ve které si Stellar Blade odneslo známku 9/10 a následující verdikt: „Mimořádně nádherná a propracovaná hra, s báječným bojovým systémem, nezapomenutelnými bossy i lokacemi, pestrou hratelností a zajímavým sci-fi příběhem. Téměř na každém kroku budete obdivovat talent a pečlivost tvůrců. Takhle si představuji "výkladní skříň konzolí nové generace", u které je na místě žasnout a zatleskat.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama