Stránky Citizen Skywatch patří XCOMu
XCOM: Enemy Unknown Novinka Stránky Citizen Skywatch patří XCOMu

Stránky Citizen Skywatch patří XCOMu

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Pamatujete na tajuplný web Citizen Skywatch, který všichni přiřazovali novému GTA? Podle všeho se jedná o virální kampaň pro nový díl série XCOM.

Reklama

Ten byl premiérově odhalen skrze časopis Game Informer teprve včera a vydavatel 2K právě potvrdil, že se o hře dozvíme mnohem více právě prostřednictvím stránky Citizen Skywatch.

Veškeré informace, tweety a nástřely pseudo-studené války tak patří novému strategickému dílu XCOM: Enemy Unknown a jsou navrženy tak, aby postupně odhalovaly více o hře. A co zajímavého se můžeme dozvědět v současné době?

Stránky poznamenávají rok 1960, který je několikrát viděn v archívech. Přítomny jsou i výrazy jako komunismus a špión. Vše je navíc psáno zajímavým kódovým písmem, což naznačuje špionážní prvky.

Zda se některé tyto prvky dostanou do finální hry, jasné není. Včerejší obálka časopisu odhaluje scénu, která je zcela jasně zařazena do současnosti. Na hře však pracují lidičky, kteří měli na starosti i strategickou sérii Civilization, takže není zcela mimo mísu předpokládat, že narazíme na kampaň rozprostírající se na dlouhé časové období.

Titul se zatím připravuje na léto letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama