Strašidelný trailer na Death Stranding od Hidea Kojimy
Death Stranding Novinka Strašidelný trailer na Death Stranding od Hidea Kojimy

Strašidelný trailer na Death Stranding od Hidea Kojimy

Michal Burian

Michal Burian

73

Ukáže toho hodně, ale zároveň vyvolá spoustu otázek. <strong>Vše běželo na PS4 Pro</strong>.

Reklama

Aktualizace: Láme si hlavu nad tím, na čem běžel osmiminutový trailer z Death Stranding? Po 24 hodinách máme jasno. Hideo Kojima na PlayStation Experience prozradil, že běžel v reálném čase na konzoli PlayStation 4 Pro ve 4K. Šokující je, že druhá polovina videa byla hratelná.

Kojima ještě uvedl, že když se stal nezávislým, dostal nabídku od mnoha společností. Jeho cílem bylo zachovat si tvůrčí svobodu a chtěl pracovat s někým, kdo ho pochopí. Byla to právě Sony, která mu nabídla pomocnou ruku, finance a potřebné technologie. Jak víme z dřívějška, Death Stranding využívá engine, který pohání i Horizon: Zero Dawn. Tím pádem se studio nemusí zdržovat vývojem vlastní technologie a může se soustředit na vývoj hry.

Původní zpráva: Japonský herní designér, scénárista a producent Hideo Kojima, který přivedl na svět sérii Metal Gear, si musí užívat postupné odhalování svého nového projektu Death Stranding. Dnes v noci na The Game Awards ukázal další teaser trailer. Nemá ale jen pár sekund, ale rovnou osm minut a je strašidelný.

Ve videu vystupuje herec Norman Reedus, který je konečně oblečený. Na scéně figuruje další muž. Oba mají přes rameno robotické zařízení, které podle všeho upozorňuje na nebezpečí. Ani jednomu to ale nepomůže a jsou obklopeni olejovitou hmotou. Tu jsme mohli vidět již v předešlém traileru. Vrací se také novorozeně.

Po prezentaci traileru se na pódiu objevil Hideo Kojima a Norman Reedus. Herec pochválil japonského designéra a řekl, že si užívá spolupráci na této tajemné survival akci. Závěrem prohlásil, že není nic, co by stálo v cestě.

Bohužel stále neznáme datum vydání. Na internetu se ale šušká, že by Death Stranding mohlo dorazit již v roce 2018. Tak uvidíme. Otázkou jsou také platformy, v traileru je jen logo PS4, ale podle dřívějších zpráv by měla hra vyjít i na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama