Strastiplný vývoj stealth hry Tangiers
Novinka Strastiplný vývoj stealth hry Tangiers

Strastiplný vývoj stealth hry Tangiers

LakilukCZ

LakilukCZ

2

Vývoj této zajímavé stealth hry trvá jíž tři a půl roku, přesto je stále naživu.

Reklama

Kickstarter je místem vskutku zajímavých příběhů. Těch šťastných i těch méně šťastných. Hra Tangiers prožila svojí Kickstarter kampaň v létě 2013. Vybrala tehdy 42 000 liber, což převýšilo požadovanou částku téměř o třetinu. Hra měla původně vyjít již před dvěma lety, ale všemožné problémy dostaly hru až na samotný okraj propasti.

Snad se blýská na lepší časy, hlavní vývojář Alex Harvey totiž po téměř roce přidal nový update, ve kterém přibližuje aktuální situaci. Předně se omlouvá všem fanouškům za velmi dlouhé ticho způsobené jeho poněkud nestálou životní situací. S novým rokem se však problémy alespoň částečně vyřešily a vývoj tak může pokračovat, byť stále velmi pomalu. Aktuálně se Harvey zaměřuje na dokončení animací, zvuků a AI. Po dokončení těchto věcí bude hlavní prioritou vytvoření hratelného dema pro backery hry. Inu lepší pozdě, než nikdy.

Byla by veliká škoda, kdyby Tangiers nikdy nespatřilo světlo světa. Má to být stealth hra zasazená do avantgardy 20. století. Po stránce hratelnosti si pak měla vzít to nejlepší s Thiefa a dalších stealt her. Neměly chybět rozlehlé otevřené lokace, reaktivní obtížnost a více možností řešení úkolů.

Video z roku 2015 vypadá velmi zajímavě. Snad se hry na PC někdy v budoucnu skutečně dočkáme. Přejme autorovi mnoho štěstí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama