Strategie Act of Aggression bude obsahovat české titulky
Act of Aggression Novinka Strategie Act of Aggression bude obsahovat české titulky

Strategie Act of Aggression bude obsahovat české titulky

Michal Burian

Michal Burian

1

O češtinu se postará distributorská společnost Comgad. Kdy bude čeština k dispozici?

Reklama

Společnost Comgad nám dnes prozradila, že pro blížící se real-tiime strategii Act of Aggression od tvůrců Wargame nebo R.U.S.E. připravila profesionální českou lokalizaci formou titulků. Čeština bohužel nebude k dispozici hned v době vydání, tedy 2. září 2015, ale zhruba dva až tři týdny po premiéře bude možné češtinu aktivovat na Steamu.

„Češtinu si budete moci zapnout každý majitel legální kopie Act of Aggression, ať už hru koupíte v digitální nebo fyzické podobě,“ informoval nás Comgad.

Proč čeština vyjde později? Zeptali jsme se Comgadu, Jan Pexa nám sdělil, že vývojáři nestihá implementovat české titulky do hry před vydání,

Act of Aggression je realtime strategická hra, která má být duchovním nástupcem předchozích titulů "Act of War" od vývojářského studia Eugen Systems. Hra si klade za cíl „převést hráče zpět do zlatého věku strategií“, čímž se myslí 90. léta. Obsahuje tedy budování základny a správu surovin. Přežití každé frakce bude záviset na několika různých surovinách, které budou pohánět jejich ekonomiku: hliník, petrolej, elektřina a vzácné kovy. Coby dodatečný příjem je možné též obsazovat banky.

Ve světě plném konspirací v roce 2020 se Cartel snaží získat kontrolu nad světem díky pokročilé technologii, ukradeným prototypům a infiltracím. S touto narůstající hrozbou bojuje americká armáda, jejíž veteráni jsou zoceleni 15 lety válek, a Chimera, paravojenská organizace financovaná OSN, která se specializuje na bleskové zásahy po celém světě.

Hra obsahuje superzbraně a „anti-superzbraně“ pro každou frakci. Každá frakce bude vylepšovat své ústřední velitelství, aby získala přístup k novým jednotkám, budovám a vylepšením. Lze si také zpřístupnit schopnosti pro jednotky, takže se budou moci specializovat na různé role, například protiletadlová či protitanková podpora.

Předobjednejte si hru ještě dnes v našem obchodě GameExpres za 999 Kč/35,99€. Recenzi pro vás připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama