Strategie Total War: Rome 2 překvapila, vyjde v září
Novinka Strategie Total War: Rome 2 překvapila, vyjde v září

Strategie Total War: Rome 2 překvapila, vyjde v září

Michal Burian

Michal Burian

27

Původně se mělo za to, že se nové strategie od Creative Assembly dočkáme na podzim letošního roku. Nakonec to bude těsně po letních prázdninách <strong>+ nový trailer, obrázky, sběratelská edice, DLC a obal</strong>.

Reklama

Společnost Sega dnes překvapila. Původně všichni počítali s tím, že strategie Total War: Rome 2 od Creative Assembly vyjde na podzim letošního roku. Nakonec je ale vše jinak a dnes vydavatel oznámil, že se hry dočkáme již 3. září letošního roku. U nás bude hra dostupná s českými titulky od distributorské firmy Comgad.

Všichni, kteří si titul předobjednají, získají zdarma první dodatečný obsah nazvaný Greek States Culture Pack. Ten nabídne trojici nových hratelných frakcí (městských): Epirus, Athens a Sparta. Každá frakce bude mít jedinečné jednotky, budovy, mise, výzvy a stromy technologií, stejně jako zbytek národů v Rome 2. Pokud budete hrát za Spartu, připravte se na výzvu, která je určena především pro zkušené hráče.

Sega počítá i se sběratelskou edici pro opravdové fanoušky Total War. Sběratelská edice bude ovšem ve velmi limitovaném množství, vyrobeno bude pouze 22 tisíc kusů. Za to nabídne velmi zajímavý obsah, posuďte sami:

Níže už nový trailer a obrázky o trojici dodatečných frakcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama