Strategie Total War: Warhammer oficiálně oznámena
Total War: Warhammer Novinka Strategie Total War: Warhammer oficiálně oznámena

Strategie Total War: Warhammer oficiálně oznámena

Michal Burian

Michal Burian

28

Je ve vývoji pro PC, Mac a SteamOS. Navíc vyjde brzy. <strong>Aktualizováno o nové detaily a potvrzení české lokalizace</strong>.

Reklama

Aktualizace: Zajímavé je, že nové Total War na náš trh neuvede Comgad, jako předešlé díly, ale Cenega, která dříve tituly od vydavatelské společnosti Sega na starost neměla. Obrátili jsme se proto na Cenegu ohledně lokalizace, která byla u předešlých dílů. Chalid Himmat nám potvrdil, že Total War: Warhammer bude mít profesionální české titulky.

Původní zpráva

(Původně vydáno: Středa 22.4.2015 17:08) Dlouho se o tom šuškalo, bylo několik náznaků a nakonec se fanoušci Warhammeru dočkali. Britské studio Creative Assembly a společnost Sega oznámili vývoj Total War: Warhammer. Jak samotný název napovídá, půjde o strategii vycházející ze série Total War, která bude obsahovat obrovské příšery, létající tvory, legendární hrdiny a magické bouře.

Stejně jako v předešlých dílech Total War, i v tomto budete v tahové kampani velet svým jednotkám (prý tisícovka bojovníků na bitevním poli) a budovat impérium. Vše se bude odehrávat ve starém nemilosrdném světě, který je plný zrady, nekonečné války a mazaných aliancí. Budete se muset rozhodnout, za jakou rasu budete hrát. Bez ohledu na vaše rozhodnutí ale budete muset zvítězit.

Osobně si přeju, aby si Creative Assembly dali na hře pořádně záležet a vyvarovali se chyb, které jsou v posledních dílech Total War.

Total War: Warhammer vyjde prý brzy ve verzích pro PC, Mac a SteamOS. Jisté už je, že půjde o první díl z plánované trilogie. Do budoucna tento titul rozšíří dvojice samostatných rozšíření a balíků s dodatečným obsahem, čímž má prý vzniknout nejobsáhlejší svět, jaký kdy byl v sérii Total War k vidění.

Tisková zpráva

Nastala doba nekonečných bojů, tisíce válečníků se bijí na život a na smrt v titánských bitvách a celé rasy spolu válčí pod vedením mocných hrdinů, kteří se snaží získat nadvládu nad světem.

To vše na váš rozkaz.

Imperiální vojska vede Karl Franz, jenž touží po sjednocení roztříštěných území pod jednu zástavu, aby mohla dohromady čelit společnému nepříteli.

Pod prapor kmene Grimgora Ironhidea se stahují všichni orkové i skřeti, kteří lační po krvavém boji a zmírají neuhasitelnou touhou po masakru.

High King Thorgrim velí rozvážným trpaslíkům opevněným v horských tvrzích a vysílá je pomstít se za všechna ta příkoří a bezpráví, jež museli po celá tisíciletí snášet.

Ovšem pohnutky upířích hrabat pod vedením Mannfreda von Carstiena jsou zahaleny smrtící rouškou tajemství. Ví se jen tolik, že své armády rekrutují z hnilobných řad živých mrtvých.

A zatímco je Starý svět rozerván zradou, válkou a nepředstavitelnou mocí, jež se vymkla kontrole, ve větru ze severu stále zaznívá šepot mnohem větší hrozby. Samotná látka reality se začíná rozplétat a trhat…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama