Strategie Wargame: Airland Battle odhalila kampaň
Wargame: Airland Battle Novinka Strategie Wargame: Airland Battle odhalila kampaň

Strategie Wargame: Airland Battle odhalila kampaň

Michal Burian

Michal Burian

12

Nové screenshoty z kampaně, informace a finální datum vydání.

Reklama

Studio Eugen Systems nám zaslalo tiskovou zprávu, v níž představilo dynamickou kampaň chystaného pokračování strategie Wargame.

Wargame: Airland Battle se pochlubí rozsáhlou strategickou mapou Evropy, kde budete mít vše přehledně zobrazeno. Na mapě budete koordinovat jednotky, žádat o posily, nasazovat speciální jednotky, využívat satelitní špionáž, bombardovat cíle, plnit zpravodajské mise a chybět nebudou ani taktické jaderné zbraně.

Pokud se vaše zóna dostane pod útok, musíte ji pochopitelně začít bránit. Na bojiště v reálném čase se dostanete i v případě, že na nepřítele zaútočíte. Na své jednotky se budete moci spolehnout po celou dobu kampaně, jednotky a bojová družstva budou postupně získávat zkušenosti, které efektně využijí v boji, budou mít například větší šanci na přežití. Mějte ale na paměti, že ztráty jsou definitní.

Dobrou zprávou je, že kampaně bude hratelná také v multiplayeru proti jinému hráči. Své tažení si tak nejprve budete moci vyzkoušet na umělé inteligenci a pak na skutečném protivníkovi.

Wargame: Airland Battle vyjde 30. května letošního roku na PC. Níže ještě obrázky z kampaně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama