Stray Novinka Stray potěší milovníky koček a kyberpunku

Stray potěší milovníky koček a kyberpunku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podívejte se na první záběry z hraní.

Reklama

Na akci Annapurna Interactive Showcase se připomněla originální adventura Stray, ve které si zahrajete za kočku. Ústřední zvířecí protagonista ale rozhodně není jediným důvodem, proč byste hru měli mít v hledáčku. Již úvodní trailer z loňského roku odhalil poutavé vizuální zpracování, originální hudební doprovod, detailní animace a zajímavý svět, který potěší zejména příznivce kyberpunku.

Vývojáři ze studia Blue Twelve nově ukázali vůbec první delší ukázku z hraní. O hře si tak nyní můžete udělat o něco lepší obrázek. Sami autoři Stray popisují jako adventuru z pohledu třetí osoby, ve které se pokusíte uniknout ze zapomenutého kyberpunkového města.

Doprovázet vás bude malý létající dron B12. Společně s sním budete město prozkoumávat, řešit různé hádanky, setkávat se s různými postavami či tvory a čelit řadě nebezpečí. Hra měla původně vyjít ještě letos. Vývojáři ale nechtějí na úkor kvality ani pohody v týmu nic uspěchat. Proto se rozhodli hru odložit na začátek příštího roku, kdy zamíří na PC i konzole PS4 a PS5.

Zaujalo vás Stray?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama