Strážci Galaxie od Telltale Games na prvních screenshotech
Guardians of the Galaxy Novinka Strážci Galaxie od Telltale Games na prvních screenshotech

Strážci Galaxie od Telltale Games na prvních screenshotech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Epizodická série, která slibuje zcela nový příběh a pořádný hudební doprovod, odstartuje letos na jaře.

Reklama

Jedním z projektů, na nichž momentálně pracuje studio Telltale Games, je epizodická série na motivy Strážců Galaxie od Marvelu. Až dosud jsme toho o sérii s celým názvem Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series monoho neslyšeli. To se ale nyní mění díky akci PAX East v americkém Bostonu.

Na ní lidé z Telltale Games odhalili první screenshoty. Jejich Guardians of the Galaxy přitom slibují zcela nový příběh Star-Lorda, Gamory, Draxe, Rocketa a Groota. Krátce po velkolepé bitvě najdou velmi mocný artefakt a každý z hrdinů má odlišný důvod pro to, aby po artefaktu toužil. Nejsou však jediní, o mocný nález má zájem i nelítostný nepřítel, který je poslední svého druhu a který se nezastaví před ničím, dokud nebude mít artefakt ve svých rukou.

Hráči se ujmou role Star-Lorda, kterého ve filmovém zpracování ztvárnil herec Chris Pratt. Za doprovodu pořádné hudby navštívíte hned několik lokací od Země přes Milano až po místo známé prostě jako Knowhere. Tvůrci jako obvykle slibují příběh poháněný vašimi činy a volbami, ale jak už jsme se mohli mnohokrát přesvědčit, rozhodování není v sériích od Telltale Games tak důležité, jak by se mohlo zdát.

Kdo se ujme hlasů hlavních postav? Peter Quill alias Star-Lord k nám bude promlouvat hlasem Scotta Portera (The Walking Dead) a Gamory se ujme Emily O'Brien (Middle Earth: Shadow of Mordor). Všudypřítomný Nolan North (Uncharted) se chopil Rocketa, Brandon Paul Eells (Watch Dogs) nadabuje Draxe a zbývá Adam Harrington (The Wolf Among Us, League of Legends) v roli Groota. Mám takový pocit, že dříve či později dorazí i Troy Baker. Protože když se někde objeví Nolan North, Troy Baker nebývá daleko. A naopak. Ti dva už nejspíš potají spřádají ďábelský plán na nadabování všech postav ve všech připravovaných hrách.

Série Strážců Galaxie odstartuje letos na jaře a bude k dispozici jak v digitální podobě, tak v krabicové verzi pro konzole, která jako obvykle zahrne první epizodu na disku a přístup ke stažení zbylých epizod, jakmile budou k dispozici. Zástupci Telltale Games dosud přesně nestanovili vydání na jednotlivých platformách, ale dá se očekávat, že Guardians of the Galaxy zamíří minimálně na PC, Mac, PS4, Xbox One a mobilní zařízení se systémy Android a iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama