Středeční galerie – DC Universe Online, Nail´d, Darkspore, Sims: Medieval a Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops Novinka Středeční galerie – DC Universe Online, Nail´d, Darkspore, Sims: Medieval a Call of Duty: Black Ops

Středeční galerie – DC Universe Online, Nail´d, Darkspore, Sims: Medieval a Call of Duty: Black Ops

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Ve dnešní zamlžené středeční odpoledne se nám na Zingu sešlo rovnou 5 čerstvých galerií na očekávané pecky. Vyzdvihnout určitě musíme herní záběry z CoD: Black Ops, roztomilé Simíky či hektické souboje z DC univerza.

Reklama

DC Universe Online – 10 nových obrázků

Nic jiného, než hektickou akci od nového přírustku do MMO rodiny očekávat nemůžeme. Ačkoliv jsme k nejnovějšímu počinu DC Universe značně skeptičtí, mlácení superhrdinů po hlavě musí být alespoň trochu sranda. Inu, uvidíme.

Nail´d – 4 nové obrázky

Poslední dobou ztichlé adrenalinové závody, kombinující v sobě skvělý Pure s drastickým MotorStormem, se konečně zase poodhaluje. I když to není multimediální výbuch, potěší alespoň čtveřice nových obrázků, které slibují nejen skvělou podívanou a malebné scenérie. Tvůrci navíc nedávno zveřejnili informaci, že pro USA verze přichystají kód, díky kterému si budou moci zákazníci stáhnout speciální DLC plné tratí a módů. Zda se toho dočkáme v Evropě zatím jasné není.

Darkspore – 5 nových obrázků

Darkspore nás stále nepřesvědčila o své vyjímečnosti, a i když z šílených nápadů na příšerky a RPG systému může vzniknout něco zajímavého, stále netušíme, zda je to dobře, nebo špatně. Ostatně ani obrázky nic z řady vybočujícího nepředvádí.

The Sims: Medieval – 2 nové obrázky

Náš nejchudší příspěvek na dnešní den. Ale kdo by tomu něco vyčítal, když ti Simíci jsou tak roztomilí. O to více nás zajímá, jak skloubí vývojáři nevinnost série s brutalitou Středověku. Koule na to mají.

Call of Duty: Black Ops – 15 nových obrázků

Jako třešničku na dortu jsme si pro vás nechali početnou galerii z nejnovější akce Black Ops. Tentokrát jsme screeny vytáhli rovnou z akce, takže se můžete podívat, jak to přibližně vypadá za běhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama