Streets of Rage 4 jde bojovat
Streets of Rage 4 Článek Streets of Rage 4 jde bojovat

Streets of Rage 4 jde bojovat

Michal Jonáš

Michal Jonáš

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Legendární bojovka je po šestadvaceti letech zpátky v dobré formě.

Reklama

Před Vánoci 2019 jsme oznámili přípravu dalšího dílu ikonické bojovkové 2D série Streets of Rage, jež se poprvé objevila již v roce 1991 na domácí konzole od Segy (MegaDrive/Genesis). Nyní se již můžete vydat čistit ulice od zločinců svými pěstmi, protože Streets of Rage 4 byla právě vydána na PC, PS4, SW a X1.

Trvalo to sice více než dvě dekády, ale nástupce třetího dílu Streets of Rage z roku 1994 je skutečností. Čtyřka se odehrává přesně 10 let po událostech ve trojce, v níž byl zpacifikován hlavní záporák Mr. X. Jenže nyní na scénu nastupují jeho dvojčata Y Twins, aby se za svého otce pomstila a znovu rozpoutala na ulicích města Wood Oak City pěkný chaos.

 

Streets of Rage 4 jde bojovat

 

A tak se chopíte starých známých a šikovných bojovníků Blaze Fieldinga, Axela Stone, Adama Huntera, Cherry Hunter a Floyda Iraia, abyste znovu zločinecké rodince nakopali zadky a rozbili ciferníky. A to sami, až ve čtyřech v lokálním koopu, nebo ve dvojici online (online koop nemají verze hry bez ochrany, jako např. z GOGu).

Streets of Rage 4 je stejně jako její předchůdci ručně kreslená automatová bojovka v bočním 2D pohledu, která vyšla digitálně (GOG, Humble, Steam a konzolové eshopy) a na vybraných trzích i v limitované krabičkové verzi (neplatí pro ČR) za cenu kolem 24,99 EUR (670,-). Série je proslulá i svojí dynamickou syntezátorovou hudbu. Celý soundtrack čtyřky si poslechněte ZDE.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=owbKz1qcnUI&feature=emb_logo[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama