Stříbrný talíř pro vítěze k předobjednávkám F1 2011
F1 2011 Novinka Stříbrný talíř pro vítěze k předobjednávkám F1 2011

Stříbrný talíř pro vítěze k předobjednávkám F1 2011

Michal Burian

Michal Burian

23

Pokračování famózních závodů monopostů Formule 1 se blíží, využijte jedinečné nabídky a získejte exkluzivní dárek v podobě stříbrného talíře pro vítěze, kde bude vaše jméno i příjmení.

Reklama

Předobjednejte si F1 2011 včas na Xzone.cz a získejte exkluzivní dárek - Stříbrný talíř pro vítěze s Vaším jménem a siluetou formule, pouze na Xzone.

Na talíři bude gravírováním vyryto Vaše jméno. Jakmile budete mít předobjednáno, zašlete nám své jméno a příjmení na email f1@Xzone.cz , talíř Vám pak bude doručen spolu s hrou.

Text emailu uvádějte nejlépe v tomto formátu: Číslo objednávky: 000 Jméno a příjmení: Abc Jkl (max. 15 znaků, viz níže)

Jméno a příjmení uvádějte to, které chcete mít na talíři vyryto. Nemusí být shodné se jménem na předobjednávce. Jméno i příjmení uvádějte včetně diakritiky (háčky a čárky nad písmeny). Vaše jméno bude na známce uvedeno přesně tak, jak nám jej uvedete v emailu.

Délka jména včetně příjmení by neměla přesáhnout 15 znaků. Delší jména můžete zkracovat (například S. Procházka) nebo použít přezdívku.

Své údaje nám můžete zasílat již nyní. Pokud od Vás informace neobdržíme, budeme Vás v průběhu předobjednávek kontaktovat emailem s žádostí o doplnění těchto údajů.

Využijte jedinečné příležitosti a získejte exkluzivní dárek k F1 2011 k předobjednávkám PC verze (1 098 Kč), PS3 (1 398 Kč) a X360 (1 398 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama