Střílečka Bodycount na konzole za 948 Kč
Bodycount Novinka Střílečka Bodycount na konzole za 948 Kč

Střílečka Bodycount na konzole za 948 Kč

Michal Burian

Michal Burian

2

PlayStation 3 a Xbox 360 verzi first-person střílečky Bodycount si můžete u nás předobjednat za pouhých 948 Kč.

Reklama

Máte rádi výbušné akce, kde moc nemusíte myslet na příběh? Pak byste rozhodně měli šáhnout po předobjednávce Bodycount od Codemasters. V našem obchodě Xzone.cz si totiž PS3 a Xbox 360 verzi předobjednáte za skvělých 948 Kč.

Bodycount se vrací ke kořenům explozivních arkádových stříleček, zahrnující absolutní destrukci variabilního prostředí, integrovaný krycí systém, propracovaný systém power-up, ale i zajímavou příběhovou linii se spoustou nových postav, nepřátel i světů.

Hráči uvíznou v tajemném globálním boji o moc, který zuří pod pláštěm běžných válečných konfliktů v Africe a Asii. Ocitnou se v roli Jacksona Delgada, zvaného John Doe, který se svojí sexy parťačkou Melanií pracuje pro tajemnou společnost Network a musí zlikvidovat neúnavného a zákeřného nepřítele známého jako "Target". Poté co vás Network vhodí do chaotických oblastí kdesi v Africe, máte jasný úkol, využít těch nejmodernějších zbraní, kterých budete mít skutečně hodně, a probojovat se skrze prostředí plné neúprosných nepřátel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama