Střílečka Bombshell od 3D Realms odložena na leden
Bombshell Novinka Střílečka Bombshell od 3D Realms odložena na leden

Střílečka Bombshell od 3D Realms odložena na leden

Michal Burian

Michal Burian

7

Odhalena Deluxe edice, která obsahuje přístup do bety nadcházejícího prequelu.

Reklama

Společnosti 3D Realms (Duke Nukem 3D) a Interceptor Entertainment (Rise of the Triad reboot) přišly o práva pro vývoj her ze série Duke Nukem (vlastní je Gearbox - Borderlands), a tak jim nezbylo nic jiného, než se pustit do přípravy jiného titulu. Zvolily si podobnou cestu, vymyslely hrdinku, která bude střelená a bude zachraňovat svět, stejně jako ikonický Duke.

Pokud se těšíte na Bombshell, tak si počkáte. Hra nevyjde koncem letošního roku, ale až 29. ledna 2016 pro PC. Později budou následovat PlayStation 4 a Xbox One verze, které má na starost tvůrčí celek Abstraction Games.

Zároveň s touto zprávou byla představena digitální Deluxe edice. Prodávat se bude za 40 dolarů (cca 1000 korun) a láká fanoušky na digitální soundtrack, art book, digitální mapu světa a předběžný přístup do bety prequelu Bombshell, který je v plánu na podzim příštího roku. Takže koncem roku 2016 se dočkáme dalšího dílu, zaměřeného na okolnosti před tímto.

Bombshell je izometrická střílečka s RPG prvky. Sami vývojáři své nové dílo popisují jako ženskou verzi Duke Nukema. Je to tak trochu pravda. Hrát budeme za pyrotechničku Sheelly Harrison, která dříve sloužila v armádě Global Defence Force. Z dosud nevysvětlených důvodů (mluví se o zneškodnění nějaké bomby) přišla o ruku a odešla z armády. Její ruku nahradila mechanická protéza. Sheelly je aktuálně žoldákem a za úkol má zachránit prezidenta ze spárů mimozemšťanů Kyrr, stejně tak naší Zemi. Dobrodružství hráče zavede na čtyři různé planety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama