Střílečka LawBreakers od designéra Gears of War i pro PS4
LawBreakers Novinka Střílečka LawBreakers od designéra Gears of War i pro PS4

Střílečka LawBreakers od designéra Gears of War i pro PS4

Michal Burian

Michal Burian

6

Samozřejmě i pro PlayStation 4 Pro s vylepšením, které vytěží maximum z výkonnějšího hardwaru.

Reklama

First-person střílečka LawBreakers nevyjde pouze na počítače, ale také na PlayStation 4. Konzolovou verzi oznámilo dnes studio BossKey Productions ve spolupráci se společností Nexon.

Obě verze vyjdou společně, na přesné datum si musíme ještě počkat. Jisté je, že ke spuštění hry by mělo dojít v letošním roce. Počítat můžete také s podporou výkonnější PS4 Pro s dosud nespecifikovaným vylepšením. Očekáváme o něco lepší efekty a stabilnější frekvenci snímků za sekundu. Rozhodně nečekejte cross-play mezi PC a PS4.

Standardní edice LawBreakers pro PS4 bude stát 30 dolarů a nebude žádný Season Pass. Všechny budoucí aktualizace budou zdarma a v titulu se nevyskytují žádné mikrotransakce typu pay-to-win, ale jen kosmetické věci, ujišťuje všechny Cliff Bleszinski, zakladatel BossKey Productions a designér Gears of War.

LawBreakers se odehrává v budoucnosti po tajemné katastrofě, která měla z následek zemětřesení. To ovlivnilo gravitaci na Zemi, čeho využívají futurističtí kriminálníci, na které si posvítí policejní jednotky, dokonce i na Marsu. Jisté je, že tahle multiplayerová střílečka bude mít i příběhové pozadí a boje mají kořeny v rychlých arénových střílečka, kde dva týmy o pěti hráčích na každé straně svádějí tvrdé a adrenalinové souboje. Těšit se můžete na různorodé třídy, polovinu mají tvořit ženy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama