Střílečka RAGE 2 přinese frenetickou zábavu, ale bez kooperace
RAGE 2 Novinka Střílečka RAGE 2 přinese frenetickou zábavu, ale bez kooperace

Střílečka RAGE 2 přinese frenetickou zábavu, ale bez kooperace

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nové gameplay záběry a screenshoty.

Reklama

Zahraniční novináři měli možnost vyzkoušet si střílečku RAGE 2. Z hraní nám přinášejí nové gameplay záběry a pěkné screenshoty. Materiály potvrzují, že RAGE 2 od id Software a Avalanche Studios nebude tak růžovou hrou, jak se může na první pohled zdát. Redaktoři se shodují, že je RAGE 2 frenetickou zábavnou akcí díky vylepšenému boji, oproti původnímu RAGE. V boji využijete různé schopnosti a užijete si otevřený post-apokalyptické svět, který můžete projíždět podobně jako v titulu Mad Max.

Zároveň se dozvíme ještě jednu věc. Příběhová kampaň je zaměřena čistě na jednoho hráče, žádná kooperace se nekoná, stejně tak ale nebude ani multiplayer. Bethesda s dvojicí zkušených studií (jedni mají za sebou sérii Doom, druzí sérii Just Cause a Mad Maxe) vsadila všechno na singleplayer. Tim Willets, šéf id Software, pro kolegy z VG247 situaci vysvětlit. Podle jeho slov přináší singleplayer dostatečnou hodnotu pro hráče. Vše je podpořeno dynamickými systémy a dostatečným obsahem, kdy můžete dělat cokoliv. Směs placených a bezplatných balíčků má hráče přimět, aby s RAGE 2 zůstali i po dokončení příběhu.

„Budeme mít nějaké aktualizace po vydání hry, které přidají nové zážitky, abyste pokračovali v příběhu,“ řekl a dodal, že už teď mají v plánu rozšíření mapy o další místa, která trochu uvidíte, ale nebudete se moci na ně dostat.

Novináři se jinak shodují ještě na jedné věci. Dle nich se povedlo spojit tvůrce původního RAGE a open-world akcí Just Cause a Mad Maxe.

RAGE 2 vyjde 14. května 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama